Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 08 Juli 2008 - 12:10

    8. september i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    En av Norges fremste vineksperter gir deg en grundig innføring i vinens verden.
    08. juli 2008
  • 04 Juli 2008 - 19:01

    Kulinarisk reise på Sørlandet

    Det blir besøk av franske stjernekokker fra Bordeaux under årets Skalldyrfestival i Mandal.
    04. juli 2008
  • 03 Juli 2008 - 12:22

    Kårer beste veikro

    Valdresporten Kro er blant kroene som får skryt for sunn og god mat.
    03. juli 2008
  • 01 Juli 2008 - 11:00

    Kokkestipend til Inge Johnsen

    Inge Johnsen får Norges Bondelags kokkestipend for 2009.
    01. juli 2008
  • 29 Juni 2008 - 01:00

    Appelsin- og sennepsglasert svin

    Bruk litt tid på kjøkkenet denne søndagen og lag en delikat middag med masse god smak.
    29. juni 2008
  • 25 Juni 2008 - 01:00

    Svinesnitzel med Jarlsberg

    Gjør klar for en skikkelig klassiker på middagsbordet i dag.
    25. juni 2008
  • 09 Juni 2008 - 17:00

    Mange fine søkere

    Lederen av stiftelsen Norsk Matkultur, Harald Osa, er godt fornøyd med antall kokker som har søkt Bondelagets kokkestipend.
    09. juni 2008
  • 28 Mai 2008 - 01:00

    Spekepizza

    Pizza med spekemat er utrolig godt enten du bruker norsk spekeskinke eller italienske delikatesser.
    28. Mai 2008
  • 27 Mai 2008 - 21:43

    3. juni i Oslo - Smak elegante tyske hvitviner

    Bli med på denne smakingen av hele 12 klare, duggfriske hvitviner fra en av Tysklands fremste produsenter.
    27. Mai 2008
  • 26 Mai 2008 - 01:00

    Svin a la bernie

    Festmat kan du også unne deg i ukedagene. Prøv bare denne enkle, men flotte oppskriften.
    26. Mai 2008
  • 19 Mai 2008 - 12:15

    17. mai i Cannes

    Den norske nasjonaldagen ble også feiret i den franske filmbyen Cannes. Kokker fra Gastronomisk institutt vartet opp med festlunsj av råvarer fra Finnmark.
    19. Mai 2008
  • 18 Mai 2008 - 11:35

    16. juni i Oslo - Lær om hvitvin med Toralf Bølgen

    Bli med inn i hvitvinenes fantastiske verden med en av Norges ledende vineksperter - Toralf Bølgen.
    18. Mai 2008
  • 18 Mai 2008 - 11:30

    Kokkekurs - Sommerens festmeny (kansellert)

    Bli med og lag de lekreste sommerrettene sammen med Norges beste kokker på Gastronomisk Institutt.
    18. Mai 2008
  • 17 Mai 2008 - 01:00

    Nasjonaldagsmeny

    Den store festdagen fortjener et skikkelig festmåltid. Gratulerer med dagen.
    17. Mai 2008
  • 16 Mai 2008 - 01:00

    Lekre tapasretter

    Det er dagen før dagen og vi gir deg en rekke deilige forslag til fingermat til nasjonaldagen!
    16. Mai 2008
  • 15 Mai 2008 - 14:02

    Nasjonalrett på nasjonaldagen

    Alle - både gamle som unge ser med forventning fram til 17. mai. Hvorfor ikke glede seg over dagen med like tradisjonsrik mat?
    15. Mai 2008
  • 15 Mai 2008 - 11:00

    Øyna gårdsmat sliter

    Restauranter og grossister lovpriser dem. Sven Erik Renaa mener de lager pølser i verdensklasse. Men Øyna gårdsmat sliter.
    15. Mai 2008
  • 10 Mai 2008 - 01:00

    Sjømat på grillen

    Vi tar maten med oss ut i dag og lager et skikkelig festmåltid på grillen med det beste fra havet.
    10. Mai 2008
  • 09 Mai 2008 - 09:00

    Matstreif i oktober

    Årets Matstreif arrangeres på Karl Johans gate i Oslo 10. - 11. oktober.
    09. Mai 2008
  • 07 Mai 2008 - 17:00

    Norges første skolekokk

    Ove Sjåstad blir Norges første skolekokk. Til høsten begynner han på Hundsund skole i Bærum.
    07. Mai 2008
  • 07 Mai 2008 - 13:00

    Vil importere reinkjøtt

    Norske restauranter dropper reinkjøtt på menyen på grunn av ustabil tilgang til kjøtt. Nå vil Høyre importere reinkjøtt.
    07. Mai 2008
  • 07 Mai 2008 - 11:00

    Uholdbart hos Fatland

    Mattilsynet har avdekket en rekke svært kritikkverdige forhold hos kjøttprodusenten Fatland Oslo.
    07. Mai 2008
  • 06 Mai 2008 - 11:47

    Britisk matkunst i galleriet

    På The National Dining Rooms i Londons National Gallery lages ekte og tradisjonsrik britisk mat basert på håndplukkete råvarer fra spesielt utvalgte leverandører. Med en moderne touch.
    06. Mai 2008
  • 29 April 2008 - 10:24

    21. mai i Oslo - Enestående Brunello-smaking

    Bli med og smak viner fra et av verdens mest ettertraktede vinområder.
    29. april 2008
  • 27 April 2008 - 01:00

    Kalvefilet med tunfisksaus

    Dette er en klassisk rett som mange har opplevd å få servert som forrett i Italia, men den er fabelaktig også som en varm hovedrett.
    27. april 2008