Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 12 August 2009 - 22:00

    Maten er viktigst

    Mat og drikke slår sol og varme på nordmenns rangering av hva som er viktigst på feriereisen.
    12. august 2009
  • 10 August 2009 - 12:15

    15. - 17. oktober i Oslo - Det meste om det beste - tredagers kokkekurs

    I løpet av tre intense dager gir Norges beste kokker deg en opplæring i kjøkkenets viktige grunnprinsipper.
    10. august 2009
  • 06 August 2009 - 17:15

    2. september i Oslo - Loires skjulte skatter

    Opplev Loires vinmakerkunst og smak elegante viner fra flere små vinhus i Sancerre og omegn.
    06. august 2009
  • 06 August 2009 - 09:01

    Størst av alle

    Thomas Keller debuterte som oppvasker på mammas spisested, droppet kokkeskolen, floppet med sitt første restaurantprosjekt i New York, og hadde ikke nok kredittverdighet til å kjøpe sitt drømmelokale. Likevel er han den perfekte representant for den ameri
    06. august 2009
  • 03 August 2009 - 02:00

    Røkt lammelår med appelsin- og fennikelsalat

    Det er ingen grunn til at enkel mat ikke skal smake fantastisk, slik som denne oppskriften.
    03. august 2009
  • 22 Juli 2009 - 02:00

    Svinefilet med chili

    Fyr opp grillen og lag en herlig svinefilet med en hot vri til middag i dag. Se video hvordan du lager grillsausen her.
    22. juli 2009
  • 14 Juli 2009 - 02:00

    Fransk festmeny

    Vive la France, og lenge leve deres kulinariske tradisjoner. Det er Frankrikes nasjonaldag og vi feirer med noen helfranske retter i dag. Bon appétit.
    14. juli 2009
  • 10 Juli 2009 - 02:00

    Kyllingburger

    Denne burgeren kan du nyte med god samvittighet. Kyllingkjøttdeig inneholder nemlig vesentlig mindre fett enn den tradisjonelle laget av storfekjøtt.
    10. juli 2009
  • 09 Juli 2009 - 02:00

    Ferskfiskball

    Hjemmelaget fiskemat er utrolig deilig og mye enklere enn mange tror. Prøv selv og du vil aldri spise anet enn hjemmelaget siden.
    09. juli 2009
  • 04 Juli 2009 - 02:00

    Amerikansk festmeny

    Det er kanskje grillrettene du forbinder mest med USA, og på deres nasjonaldag har vi satt sammen en amerikansk meny til deg, til og med med video som viser hvordan du gjør tilbereder den.
    04. juli 2009
  • 03 Juli 2009 - 02:00

    Flesk og duppe

    Stort mer tradisjonsrik mat enn flesk og duppe skal du lete lenge etter, og så er det så raskt og enkelt å lage.
    03. juli 2009
  • 02 Juli 2009 - 02:00

    Lammespyd

    Enkle, velsmakende retter er deilig på varme late sommerdager. Dette grillspydet lager du i en fei.
    02. juli 2009
  • 30 Juni 2009 - 10:30

    24. august i Oslo - Historisk Chianti-smaking

    Opplev Chianti på sitt aller beste sammen med vinmakeren og eieren av et av de mest historiske vinhusene i hjertet av Chianti.
    30. juni 2009
  • 30 Juni 2009 - 00:41

    7. september i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Bli med og lær hvordan du får større forståelse av vin sammen med en av Norges aller fremste vineksperter.
    30. juni 2009
  • 25 Juni 2009 - 12:46

    Norges beste veikro er i Østfold

    Marché Rygge Vest kåret til Norges beste veikro. Etter at DHL-guiden har testet nærmere 80 veikroer over hele landet.
    25. juni 2009
  • 25 Juni 2009 - 12:45

    På potetbunnen

    Om du trodde Norge er et pottitland, så må du tro om igjen.
    25. juni 2009
  • 23 Juni 2009 - 02:00

    Meny til Sankthansfesten

    På denne sommerens festdag er det klart at du må servere det beste av norske råvarer, og her får du en rekke gode oppskrifter. God Sankthans.
    23. juni 2009
  • 19 Juni 2009 - 14:15

    Smekk for Lerøy

    Oppdrettsselskapet Lerøy Hydrotech AS slapp ut syk oppdrettslaks i sjøen i 2007. Det koster selskapet 2 millioner kroner.
    19. juni 2009
  • 17 Juni 2009 - 19:00

    Fellesnordisk nøkkelhull

    Norge og Danmark innfører i dag nøkkelhullsmerkingen med de samme reglene som Sverige - som har brukt merkingen i 20 år allerede.
    17. juni 2009
  • 17 Juni 2009 - 02:00

    Med denne suppa blir mandagsmiddagen rene festen

    Raskt og enkelt lar denne retten seg tilberede, og du kan fint lage denne vrien på en sann klassiker uten kjøtt. Valget er ditt.
    17. juni 2009
  • 16 Juni 2009 - 12:44

    Jenter med sans fikk napp

    De fire kvinnene bak Sansenes kjøkken annonserte at de var rikmannsjakt, og fikk napp med en gang.
    16. juni 2009
  • 12 Juni 2009 - 16:47

    Potensiell verdensberømmelse

    Kokkene i The Flying Culinary Circus deltar i Sør-Afrikas mest sette TV-show «Top Billing». I kulissene venter VM-kontrakt.
    12. juni 2009
  • 12 Juni 2009 - 16:46

    Kritisk til norsk matmerking

    Geir Skeie applauderer ikke uten forbehold den nye merkeordningen Nyt Norge.
    12. juni 2009
  • 07 Juni 2009 - 02:00

    Østers naturell

    Søndag den 7. juni møtes Norges beste østersåpnere til dyst i NM i østersåpning på Aker Brygge i Oslo, og det er klart vi har østers på menyen denne dagen.
    07. juni 2009
  • 06 Juni 2009 - 02:00

    Teriyakikylling

    Vi blir stadig mer internasjonale i våre matvaner, og med denne oppskriften kan du lage den lekreste teriyakikylling enkelt selv.
    06. juni 2009