Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 22 September 2008 - 01:00

    Pannekaker med soppstuing

    Gyldne og sprø pannekaker med spennende fyll er en herlig start på uken.
    22. september 2008
  • 21 September 2008 - 01:00

    Lammecarré i soppbuljong

    Ta søndagen tilbake og server en skikkelig festrett med det beste fra årstiden.
    21. september 2008
  • 20 September 2008 - 01:00

    Vaniljestekt torsk med jordskokkpuré

    Fiskemiddager er langt fra kjedelig, og med smak av vanilje og en deilig jordskokkpuré blir dette et festmåltid.
    20. september 2008
  • 17 September 2008 - 12:40

    13. oktober i Oslo - Klassisk eleganse fra Piemonte

    Smak noen av de beste baroloene, dolcettoene og barberaene fra et av Piemontes beste vinhus.
    17. september 2008
  • 12 September 2008 - 11:30

    Lag en spansk en

    Omelett er ikke så enkelt som det høres ut. Og spansk omelett stiller helt spesielle krav til kokken. Men følger du instruksene nøye, og holder tunga rett i munnen, kan du fryde deg over en rett som fryder tunga og som skylles ned med godt drikke.
    12. september 2008
  • 08 September 2008 - 17:00

    Feirer poteten

    Onsdag feires Midnattsolpotetens dag i Målselv med Harald Osa som sjefsmaker.
    08. september 2008
  • 08 September 2008 - 09:43

    Eikenøttene gir smaken

    Glem serrano og pata negra. Verdens beste spekeskinke heter jámon ibérico de bellota og ikke noe annet. Den stammer fra Sørvest-Spania og lykkelige svarte griser kun fôret med eikenøtter og gress.
    08. september 2008
  • 05 September 2008 - 09:55

    6. oktober i Oslo - Legendariske Burgund

    Møt en av verdens mest berømte vinmakere og smak hvite og røde burgundere i verdensklasse.
    05. september 2008
  • 03 September 2008 - 14:18

    Smak flere hundre viner fra Sør-Afrika (Horeca)

    Opplev elegansen og raffinementet fra Sør-Afrika i det du smaker mer enn 200 viner i toppklasse, og bli med på en spennende masterclass.
    03. september 2008
  • 03 September 2008 - 01:00

    Balsamicostekt kylling med potetsalat

    En delikat og smakfull kyllingrett med internasjonalt preg er hva vi frister med til middag i dag.
    03. september 2008
  • 02 September 2008 - 01:00

    Laks med skogsopp og egg

    Vi kombinerer det beste fra skog og hav i denne deilige oppskriften.
    02. september 2008
  • 29 August 2008 - 08:01

    Myteomspunnet delikatesse

    Våg en hval heter det i reklamen, og har du ikke våget før i sommer, bør du benytte sjansen nå til et herremåltid med sommerens vilt. Som får følge av sommerens frukter og noe godt i glasset.
    29. august 2008
  • 27 August 2008 - 16:00

    29. september i Oslo - Lær om franske viner

    Du kan lære mer om verdens mest berømte vinland sammen med en av Norges fremste vineksperter, Toralf Bølgen.
    27. august 2008
  • 24 August 2008 - 01:00

    Innbakt kremet kyllingsuppe

    Gjør stas på søndagsmiddagen og lag en lekker kyllingsuppe litt utenom den vanlige.
    24. august 2008
  • 20 August 2008 - 09:00

    Vant med Søren så godt

    Vinnerne i Jakten på smaken av Norge i Aust-Agder er kåret.
    20. august 2008
  • 18 August 2008 - 17:15

    22. september i Oslo - Rioja på sitt aller beste

    Bli med og smak legendariske viner tilbake til 1976 fra Riojas nest eldste vinhus, Cune.
    18. august 2008
  • 18 August 2008 - 17:00

    OL-kokk fra Hamarøy

    Trond Skogvoll fra Hamarøy er de norske OL-utøvernes kokk i Beijing.
    18. august 2008
  • 17 August 2008 - 01:00

    Leirgrytebakte kyllinglår

    Finn frem leirgryta og la søndagsmiddagen lage seg selv.
    17. august 2008
  • 14 August 2008 - 17:00

    Årets matformidler kåret

    Matmagasinet NORD er kåret til Årets Matformidler.
    14. august 2008
  • 14 August 2008 - 13:00

    Osa kåret mat i verdensklasse

    Mesterkokk Harald Osa kåret mat i verdensklasse under Trøndersk Matfestival.
    14. august 2008
  • 11 August 2008 - 14:00

    Får fart på fersk fisk

    Mattilsynet har gitt grønt lys. Dermed er det klart for produksjon på fiskemottaket på Helgelandsmoen.
    11. august 2008
  • 07 August 2008 - 17:45

    15. september i Oslo - Smak prisbelønte viner fra Sicilia

    Opplev det beste av hva Sicilia har å by på, i det vi smaker 10 enestående viner fra en av Italias fremste produsenter.
    07. august 2008
  • 28 Juli 2008 - 10:01

    Hver dag en fest

    Sett sammen enkle retter og lag en sommerfest, om det er hjemme, på piknik, hytte eller camping. Her får du oppskriftene.
    28. juli 2008
  • 10 Juli 2008 - 16:56

    1. september i Oslo - Smak Islay-whisky på sitt beste

    Bli med når en av landets fremste eksperter presenterer whisky fra ett av Skottlands mest berømte distrikter.
    10. juli 2008
  • 10 Juli 2008 - 16:55

    Gastronomisk kompetanse sikret

    Oslos kulinariske storstue er sikret fortsatt drift gjennom nytt selskap.
    10. juli 2008