Arkiv

Fant 13 artikler om emnet gaveide [fjern] med artikkeltype Kurs [fjern]

Tittel Dato

KURS: Vinsmaking La en proff lære deg å smake vin - berømte områder og populære druer

Lær om vinens vidunderlige verden på kun to timer med Master of Wine Mai Tjemsland. Du vil få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin. Bli med og få mer ut av dine vinopplevelser du også.

KURS: Winemaker's Dinner i Oslo Winemakers Dinner: Mesterlige viner fra Châteauneuf-du-Pape på Nedre Foss Gård

Høstmørket siger på og vi trenger noe å glede oss til. Akkurat det sikrer vi deg gjennom en fabelaktig sammensatt meny i kombinasjon med smakfulle viner fra Rhône-dalen i Frankrike.

KURS: Vinsmaking 5. februar i Oslo Ren fransk eleganse - smak noe av det beste fra Champagne

Festsesongen står for dør, og hva er vel en bedre måte å starte den på enn med lekre bobler i glasset? Et av Champagnes mest historiske vinhus viser frem noen av sine beste viner. Dette blir en uforglemmelig aften.

KURS: Vinmesse 14. september i Oslo Vinmesse: Smak 350 viner fra Spania

La deg imponere av ferielandets store mangfold i vinstiler, deriblant noen av verdens mest ettertraktede. Denne kvelden må du få med deg.

KURS: Winemakers Dinner 11. mars i Oslo Winemakers Dinner: Argentinske viner til lekker 4-retters meny på Aymara

Det blir en ekstra smakfull og minneverdig aften når argentinske viner møter Aymaras peruanske kjøkken.

KURS: Vinsmaking i oslo 3. februar Smak det beste Toscana har å by på - fra lekre Chianti Classico til flotte Brunello di Montalcino

På denne smakingen får du mulighet til å smake 12 deilige viner fra Toscana. Du vil få smake hele spekteret fra hvitvin til Vin Santo, og selvfølgelig Chianti Classico og Brunello di Montalcino.

KURS: Vinsmaking i Oslo 27. januar Unik mulighet til å smake 9 viner fra Barbaresco

Unik mulighet til å smake 9 lekre viner fra et av Italias aller mest spennende område.

KURS: Vinsmaking 20. januar i Oslo Bli kjent med Bordeaux gjennom 10 viner av en ekte ekspert - på kun to timer

Bordeaux er et av verdens mest sagnomsuste vinområder, kjent for sine lagringsdyktige røde viner fra mektige vinslott. Bordeaux-ekspert Nicolas Mahé de Bedouaré tar deg gjennom de viktigste druene og distriktene.

KURS: Vinkurs 4. november i oslo Smak 11 viner fra Ribera og Rioja

Viner fra Spanias beste områder.

KURS: Vinkurs 26. november i Oslo Lær forskjellen på Bordeaux og Burgund gjennom 10 deilige viner

Bordeaux og Burgund er to av verdens aller mest anerkjente vinområder. Men hva skiller egentlig de to? Dette vil Master of Wine Mai Tjemsland lære deg på kun to timer.

KURS: Winemakers Dinner 26. september i Oslo Winemakers Dinner: Eksklusiv 6-retters middag med 9 viner fra 3 av Italias beste produsenter

Det spares ikke på kruttet når Markveien Mat og Vinhus åpner dørene for tre Italienske toppprodusenter som feirer 20 års suksess på det norske markedet. Restauranten som  er en av landets lengstlevende topprestauranter, tar frem sine beste råvarer når de får storfint besøk fra Italia.

KURS: Vinmesse lørdag 31. august i Oslo Utsolgt! Sør-Afrika er det aller heteste på vinfronten for tiden. Smak deg gjennom nærmere 40 viner på toppnivå

Denne lørdagen i slutten av august får du en unik sjanse til å smake vin fra Sør-Afrikas aller beste produsenter.

KURS: Vinkurs 6. mai i Oslo Lurer du på hvorfor Brunello di Montalcino er så ettertraktet? Det får du smake på denne kvelden - samt mye annet

Få med deg 10 smakfulle viner fra brunelloprodusenten Castello Banfi som i løpet av en kveld gir deg et dypdykk i det beste Toscana har å by på, samt to spennende musserende viner fra Piemonte.

Fant 13 artikler. Viser 1–14.

Til toppen