Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Det er ingen ting bedre enn hjemmelaget. Derfor skal du prøve denne oppskriften selv om det tar litt tid. Smaken blir herlig, og så hyggelig det blir å servere gjester.
Trøndersodd er ikke bare en rett. Her er en oppskrift på slik de lager den i Nord-Trøndelag.
Når kjøttet får godgjøre seg over lang tid som i denne oksegryten, blir kjøttet så mørt at det nesten faller fra hverandre.
Øl setter virkelig smak i maten. Oksehaler med med blåbærsaus og moste røtter er et godt eksempel. Bruk gjerne et kraftig øl.
Gresskarpai hører med til både Halloween og Thanksgiving, og er en av de mest kjente amerikanske paiene. Men du kan selvfølgelig lage den når som helst når du får tak i gresskar.
Oppskriften kommer fra kokeboka Hellstrøm Jr. Den er derfor så enkel at også familiens yngste kan delta.
Elgkjøtt blir enda mer smaksrikt med marinering og med tilbehøret der grillen er sentral. Raske varmebehandlingen gjør at det forblir saftig helt til det skal spises.
Det mange gode oppskrifter på bacalao. Her har du oppskriften på hvordan de lager den i Lofoten.
Lam er nam, og for de virkelig store hyggestundene rundt middagsbordet. Her får du oppskriften på provencalsk lammestek.
Panna cotta er manges favoritt som dessert. Uten tvil en stor suksess som avslutningen på et måltid. Her har du oppskriften.
Her er en reinsdyrstek du garanter vil lage en gang til. Du kan begynne forberedelsene dagen før.
Selv om denne oppskriften tar litt tid å fullføre, belønnes du med de lekreste sitronterter som også er holdbare.
Det er utrolig mye du kan lage med en pakke linser, enten du velger de hurtigere, ferdigkokte eller setter av 20 minutter til kokingen. Med fetaost blir det en riktig så smaksrik rett.
Lag ribbe med smak av Kina. Den vil overraske deg og resten av familien. Her oppskriften du nok vil lage flere ganger.
Fylt ribbe har du neppe forsøkt før. Den opplevelsen bør du unne deg og overraske gjestene med. Her er oppskriften.
Karamellpudding er en perfekt dessert. Denne festpyntete utgaven vil garantert gjøre deg og dine gjester begeistret. Med andre ord en ekte festdessert.
Skal du lage juleribba perfekt med sprø svor har du oppskriften her.
Husker du ikke hvordan du helstekte kalkunen finner du alt du trenger her. Bare følg vår oppskrift og du får suksess.
Når svineribbe møter kinesiskinspirert krydring, blir det fart på smaksløkene. Denne oppskriften er helt topp å inkludere i menyen for et koldtbord.