Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Denne fantastiske desserten er komponert av den kjente konditoren Sverre Sætre og den like kjente kjøkkensjefen Erling Sundal.
Her er den enkle oppskriften på iskrem. Så er det opp til deg hva du skal hai den og til den som bær eller kanskje sjokolade.
Dette er kaken for de voksne. Med så mye whisky i blir det fart i sakene. Vi lover deg at den smaker skikkelig godt.
Denne sorbeten er ikke mye arbeid med. Du skal bruke yogurtbegre som du ganske enkelt legger i fryseren. Også pynter du bær.
Et brytebrød som dette er nesten som et måltid i seg selv. Samt det perfekte følge til en salat eller suppe.
Det er mange spennende ingredienser i denne retten med utbenet lammelår med byggrynsalat. Den er litt tidkrevende, men ikke vanskelig. Vi viser deg hvordan.
Julens saftigste og mest krydrede lengde. Sett fram og la gjestene bryte av stykker selv. Farlig god!
Vi har fårikål å skryte av, godt det også, men supermaten hvitkål kan brukes til så uendelig mye mer. Som denne polske klassikeren bigos.
Panna cotta er manges favoritt som dessert. Uten tvil en stor suksess som avslutningen på et måltid. Her har du oppskriften.
Her er en reinsdyrstek du garanter vil lage en gang til. Du kan begynne forberedelsene dagen før.
Selv om denne oppskriften tar litt tid å fullføre, belønnes du med de lekreste sitronterter som også er holdbare.
Det er utrolig mye du kan lage med en pakke linser, enten du velger de hurtigere, ferdigkokte eller setter av 20 minutter til kokingen. Med fetaost blir det en riktig så smaksrik rett.
Lag ribbe med smak av Kina. Den vil overraske deg og resten av familien. Her oppskriften du nok vil lage flere ganger.