Dette kan bli favorittkaken for deg. Med nøtter, og aprikoser og med deilig sjokolademousse smaker den herlig. Du kan gjerne servere den med sitronsorbet eller vaniljeis.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Dette kan bli favorittkaken for deg. Med nøtter, og aprikoser og med deilig sjokolademousse smaker den herlig. Du kan gjerne servere den med sitronsorbet eller vaniljeis.
Lag din egen kakao og ha en klatt vispet krem på toppen. Smaker herlig året rundt.
Denne oppskriften er komponert av den kjente kokken Geir Skeie, og en du så absolutt bør prøve.
Denne patéen må du prøve. Kyllinglever som får følge av fiken smaker herlig.
Lag en deilig paté med kyllinglever. Den lager du enkelt. Oppskriften får du her.
Sarah Bernhardt i langpanne er et godt, praktisk og glutenfritt alternativ på kakebordet. Med mandelbunn og sjokoladekrem er den særlig populær til jul.
Denne oppskriften er en norsk variant av de klassiske bolinhos. Disse er laget med sild, potet og krydder. Serveres med paprikamajones.
Blini er små grove pannekaker med bokhvetemel slik russerne lager dem. Her er det lagt til sild.
Sild egner seg fantastisk godt som tapas også som råmarinert.
Marinerer du silda før du legger den på grillen eler steker den kan du vente deg et kjempemåltid
Sild smaker perfekt om sommeren. Prøv bare denne lekre italienske varianten med brødsalat og du vil ikke angre.
Enklere blir det ikke å lage perfekt eggerøre. Egg, salt og smør er alt du trenger for suksess. Dette smaker himmelsk.
Ertepure er lett å lage. Du kan bruke den til mange retter som lutefisk, røkte kjøttretter, grillet fisk og laks.
Torsk trives veldig godt sammen med godt smør og syrlige norske epler.
Denne sausen skal serveres med vanlig hvit pasta, så det røde (tomat og bacon), grønne (erter) og hvite utgjør tricolore, de tre fargene i det italienske flagget.
Lettlaget og fargerikt måltid som tar i bruk det du har i skapene eller fryseren, inkludert rester.
En lettlaget kyllingrett med smak av India passer alltid godt.
Denne lekre parfaiten - en finkvernet og luftig postei av reinskav - er utrolig lettlaget og det du trenger til julelunsjen.
I Russland kalles disse posteiene pirozhki eller vatrushki. I denne oppskriften får du valget mellom pirogdeig (med gjær) eller tertedeig.
Denne retten med strimlet svinekjøtt marinert i soya er inspirert av det asiatiske kjøkken. Her serverer vi den med en smaksrik nøttesaus.
Rester av sprøstekt ribbe kan serveres på brød og rundstykker, men smaker aller best på herlig mykt briochebrød slik som her. Med raskt og deilig tilbehør får julemiddagen ny giv for et ekstra vellsmakende måltid dagen derpå.