Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Denne grillsausen er en favoritt til svinekjøtt, ribbe og kyllingkjøtt.Det vanligste er å pensle kjøttet etter steking eller mens det grilles.
En deilig grillsaus som du kan bruke til alle typer fisk du skal grille.
Du kan faktisk lage en bløtkake på 20 minutter hvis du følger denne enkle oppskriften.
En virkelig kraftkar av en wrap med chili, røkt kalkunkjøtt og andre godsaker.
Panert torsk kan fint serveres som et smørbrød eller burger. Rekesalat med et kick av sriracha setter fart på smaksløkene.
Her er smørbrødet du skal starte dagen med. Friskt og selvfølgelig tilstrekkelig mettende.
Her er Mario Vasquez. Finalist og senere vinner i oppskriftkonkurranse med kveite.
En skikkelig klassiker av en saus. Den er kremet og herlig smøraktig, og passer perfekt til grønnsaker, egg og fisk.
Du kan unne deg piroger til kveldskos, Enkelt å ha med seg på tur, og som nistemat. Du kan like gjerne bruke reinsdyrskav, lammeskav eller helt vanlig kjøttdeig.
Piroger er russernes svar på pizza eller samosa. De kan fylles med det meste. I denne oppskriften er det lettlaget kjøttfyll. Har du ikke tid å vente på at deigen heves, kan du bruke ferdigdeig fra butikken. Det blir ikke helt det samme, men fyllet gjør susen.
Tyttebær er altfor lite brukt, gitt denne bærtypens gode egenskaper. De er ikke så gode å spise naturell, men med litt sukker, skjer underverker. I denne desserten møter de syrlig gresk yoghurt som er rundet av med honning. En frisk og god avslutning på et godt måltid.
Denne Panna Cottaen tar det litt tid å lage. Det kommer du ikke til å angre på.