Dette er en enkel og veldig god salat med snittet nykål, vårløk og erter. Siden den også inneholder byggris, blir den ekstra mettende.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Dette er en enkel og veldig god salat med snittet nykål, vårløk og erter. Siden den også inneholder byggris, blir den ekstra mettende.
Nå er det tid for en deilig wok med sukkererter, nykål, vårløk, paprika og fersken. Dressingen løfter det hele med en frisk sursøt smak som passer veldig godt til grønnsakene.
En velsmakende og mettende salat med snittet nykål, vårløk og granateple smakt til med hakket koriander og limesaft. Server den alene f.eks. med godt brød til.
Sitronfromasj med salt crunch er en frisk avslutning på festmåltidet. Lag sitronfromasjen dagen før, og smuldre crunchen over og pynt med revet sitronskall rett før servering.
Denne kaken er veldig rask å lage. Og ikke minst frisk og sommerlig i smaken.
Kebab stammer fra Tyrkia, er enkelt å lage og utrolig godt. Alt du trenger er saftige biter av lammebiff og småløk, grillet på grillspyd.
Maurerne var muslimer og spiste ikke svinekjøtt, så de kristne spanjolene har tatt det arabiske krydderet for lammekebab (godban) og brukt på sitt elskede svinekjøtt.
Skalldyrkraft enten det er blåskjell eller reker, gir mye smak til sausen i denne fiskeretten.
Denne retten har et elegant utseende og en veldig delikat smak.
Makrellen er sprell levende, sølvblank og utrolig velsmakende, og hører helt klart sommeren til. Her har vi paret den med rabarbra. Gjett om det smaker deilig?
Makrell er en ettertraktet råvare over hele verden. Her fra Guatemala, knallgodt, men ikke så eksotisk som du skulle tro.
Dette er middagen eller turmaten du lager på et øyeblikk. Lit hot kan du også lage dressing til makrellen.
Syltet makrell blir ekstra god med sider og lønnesirup eller honning blant ingrediensene.
En deilig kald sommerrett med makrell og agurksalat og kokte nypoteter til. Og selvfølgelig pepperrotrømme.
Makrell er ypperlig til grilling, helst hel og smaksatt med frisk lime og koriander.
Her skal du marinere makrellen i escabeche, Den er mye brukt i middelhavsregionen og gir fisken er deilig frisk smak.
Makrell er en herlig fisk uansett hvordan du tilbereder den. I denne oppskriften skal du steke den i marinade.
Eggesalat er kjapt og enkelt å lage. Du kan servere den i en skål, ha den på brødskiva eller til et koldtbord.