Klassisk lammestek smaker ekstra godt i lammesesongen, men kan serveres hele året når fersk lam er å få tak i.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Klassisk lammestek smaker ekstra godt i lammesesongen, men kan serveres hele året når fersk lam er å få tak i.
Hva med salat laget på egyptisk vis? Dette er en rett helt uten kjøtt. Likevel god og mettende.
Svinekam er en god gammel traver. Hvis du spekker den med estragon og legger til spennende grønnsaker får du en ny opplevelse av svinekjøttet.
Blåbær blir ikke vakrere enn når de serveres som i denne blåbærterten signert mesterkonditor Pascal Dupuy. Oppskriften klarer du også.
Pavlova er florlett, sprø og den smelter i munnen. Med eggekrem og friske bær er den en suksess i et hvilket som helst selskap.
Går du med en konditor i magen, så bør du prøve deg på denne flotte kaken med mandelbunn, italiensk marengs, nydelig bringebærmousse og hvit sjokoladeglasur.
Reker kan du også grille når du trer de på et grillspyd. Det skal du også gjøre med grønnsakene. Følg denne enkle oppskriften.
Mens terracottagryta koser seg i komfyren kan du lese en god bok, vaske bilen, se en film eller noe annet du synes er festlig.
Legger du skiver av lammelåret på grillen etter at du har marinert det, kan du glede deg og dine til et festmåltid.
Har du brødrester til overs? Da kan du lage disse godbitene som egner seg ypperlig som tilbehør til suppe, salat eller en god pastarett.
Gresk påskebrød med hele egg er et dekorativt og ikke mist spennende innslag på bordet til påskefrokosten.
Få ting smaker bedre enn en skikkelig lammestek. Når du tillegg fyller den med sennep og persille, når smaken nye høyder.
Her er oppskriften på skikkelig hjemmelagde hamburgerbrød slik Hellstrøm vil at de skal lages og ikke minst smake.
En biffkarri som får fart på smaksløkene og som du garantert kommer til å lage flere ganger.
Dette er ekte italiensk pizza med sprø bunn, men krever noe tid å forberede. Denne er stekt på grillen, men kan også stekes i ovn.
Lurer du på hva du skal fylle kalkunene med? Denne oppskriften gir deg svaret. Og du vil garantert blir fornøyd hvis du følger vår oppskrift.
Det utrolig mange gode oppskrifter på bacalao. Her har du en oppskrift der fisken får følge av vossakorv.