Gresk salat består alltid av ferske grønnsaker, fetaost og olivenolje av beste kvalitet. Det er grunnen til dens popularitet.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Gresk salat består alltid av ferske grønnsaker, fetaost og olivenolje av beste kvalitet. Det er grunnen til dens popularitet.
Kladdkake eller mud cake - kjært barn lyder også rare navn, ekstra god blir den med bringebær.
Soppsuppe er enkelt å lage. Bruk den sopptypen som du liker best. Passer perfekt etter en aktiv dag ute.
Denne retten er vegansk. Aller viktigst er at den smaker godt, er nærmest umulig å mislykkes med og koster svært lite.
Dette er typisk kretensk vintermat som både metter og smaker herlig.
Indrefilet av svin på grillen smaker herlig. Med sausen du bør ha med blir dette en suksess rundt bordet.
En deilig carpaccio med indrefilet og mye annet godt som gjør denne retten til en av dine favoritter.
Spar en grankvist til denne lekre lammeretten. Du bør absolutt prøve lammeskank med gran. En spennende smaksopplevelse. Her er oppskriften.
Rødbete setter masse god smak. Derfor passer den veldig godt i supper. Denne oppskriften er absolutt et alternativ til middag. Skal du lage mat til mange er dette retten.
Denne suppen gjør seg godt som forrett. Masse deilig smak som skjerper appetitten.
Blåskjellsuppe er ingen heksekunst å lage. Denne serverer du på 20 minutter.
Deilig skinkebiff med røbeter, gulrøtter og eple. Og selvfølge en klatt yoghurt. Det er alt som skal til før du kan servere.
Denne retten med mørt svinekjøtt får smak av rødbeter, sennep og appelsin.
Gi medisterbollene en herlig julesmak og et eksotisk preg. La de å følge av honning, tørket frukt, kanel og couscous.
Coq au vin er en fremragende rett som ifølge legenden går helt tilbake til gallerne under romertida. Det er møtet mellom kjøttet og vinen som utgjør nerven i retten.
Denne deilige retten med kylling er kreert av den kjente kjøkkensjefen Dag Tjersland.