Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Digg tilbehør til pølser, hamburgere eller kanskje du kan bruke litt på pizzaen din?
Pannekoker er trøst, kos og hygge i en jafs. Her er varianten med blåbær og sitronzest i røren
Gresskarpuré kan brukes i røren til en gresskarkake, i pai, vaffel eller pannekakerøre, som basis til gresskarsuppe, eller som tilbehør til høstmiddagen. Og også i drinker.
Så enkelt pimper du opp en pakke med ostefylt tortellini fra butikken.
Buffalo sauce trengs for å lage perfekte buffalo wings enten du bruker kyllingvinger eller blomkål
En deilig risotto der foie gras setter smak på retten som du sent vil glemme.
Dette er ekstra luftige boller og har fått smak av kakao som sikrer ekstra stor suksess.
Purrestokk er ikke hverdagskost, men et produkt som har sin plass i matkulturen. Bare se hva du kan lage av noe som normalt ikke brukes.
Elsker du ikke kokos allerede vil du gjøre det etter å ha smakt denne kokospaien.