Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Her oppskriften på brun saus som passer perfekt til kjøttkaker. Følg den enkle oppskriften.
Laks, sopp, poteter og valnøtter fungerer veldig godt sammen. Bare prøv denne oppskriften.
Puré av grønnsaker er mesterkokkenes triks for å gi en rett ekstra farge, smak og en annen konsistens.
Dette er italienernes svar på fløtepudding med en litt annen vri. Med rømme og kokos smaker den herlig.
Den tradisjonelle svenske ostekaken er syrlig og fyldig med rosiner og mandler. Kaken smaker ekstra godt lun med pisket krem og jordbær.
Gulrotstuing smaker fortreffelig til lettsaltet torsk, annen salt fisk, fiskekaker, kjøttboller og salt lammekjøtt.
Dette er en deilig saus til den fylte pastaen du finner i butikkhyllene. Og perfekt for alle osteelskere
Denne sausen er enkel å lage, men det går ikke utover smaken. Bruk den både til fisk og kjøtt.
I denne superenkle oppskriften på ostekake bruker du gjerne rester av bakst og syltetøy eller bær fra fryseren.
Når tilgangen på klementiner er stor, skal du bake denne saftige kaken.
Til denne retten kan du bruke ferske kyllinglår eller ferdiggrillet kylling.