Disse myke lefsene serveres med smør, sukker og en god sirup.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Denne retten med eggesalat med purre lager du på bare 15 minutter. Følg oppskriften og du har deilig pålegg til brødskiva eller som en liten forrett.
Karrisild er en selvfølge på et sildebord. Og veldig godt til så vel frokost som lunsj.
I denne woken får kyllingkjøttet selskap av spenstige grønnsaker og mange gode smaker fra bl.a. hvitløk og ingefær. Her serverer vi nudler til i stedet for ris.
Vossakorv er en grov pølse med masse smak. Rotgrønnsaker smaksatt med honning passer ypperlig til denne pølsa. Lag mye, for dette kommer til å gå ned på høykant.
Kyllingkebab smaker utmerket på middagsbordet, enten fra stekepanne eller grill.
Biff surret med bacon og et tilbehør av grønnnsaker med sting samt choronsaus og hasselbackpoteter smaker enda bedre enn det høres ut.
Pai er mye lettere enn det du tror, og det er ingen sak å lage en velsmakende og herlig rett når du bruker kylling i paien.
Det som er ekstra bra med denne retten, er at den kan varieres i det uendelige. Åpen kjøleskapsdøra og du har det som trengs.
Mørbrad eller ytrefilet som rulles med bacon og ost. Det blir skikkelig festmat på grillen. Følg den enkle oppskriften.
I denne fiskegryta kan du både bruke hvit og rød fisk. Med Snøfrisk blir dette et herlig måltid som er raskt å tilberede.
Med denne oppskriften kan du lage alle mulige pepperkakefigurer og bygninger - bare fantasien setter grenser.
For mange er det helligbrøde å gjøre noe nytt med pinnekjøttet, men vi gir deg her en spennende oppskrift med eksotisk smak. Prøv Honningglasert pinnekjøtt på thaivis.
Det som er spennende med blåskjell er at du kan lage mange forskjellige smaksvarianter basert på en grunnoppskrift. I denne oppskriften tilsettes øl, noe som gir en fyldig smak.
Dette er slik mormor laget tropisk aroma. En deilig sjokoladekake som får minnene på glid.
Panert fisk med smak av karri og hjemmelaget rømmeremulade er en sikker vinner på middagsbordet.
Opprinnelig lages jambalaya som en paella, men med svinekjøtt. Du kan også finne jambalaya med kylling, pølse, and eller sågar alligator.
Stekt breiflabb kan serveres med mange gode sauser. Her har vi valgt sitrussaus.
Sorbet som dessert eller for å kjøle deg ned er enkelt å lage selv. Med blåbær i blir den riktig så smakfull.