Nå er det tid for en deilig wok med sukkererter, nykål, vårløk, paprika og fersken. Dressingen løfter det hele med en frisk sursøt smak som passer veldig godt til grønnsakene.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Nå er det tid for en deilig wok med sukkererter, nykål, vårløk, paprika og fersken. Dressingen løfter det hele med en frisk sursøt smak som passer veldig godt til grønnsakene.
En velsmakende og mettende salat med snittet nykål, vårløk og granateple smakt til med hakket koriander og limesaft. Server den alene f.eks. med godt brød til.
Her har vi laget en litt uvant variant av granité med nykål, eple og ingefær. Forfriskende!
Gi napoleonskaken en litt annen smak med eple- og kirsbærsyltetøy.
Burger er kanskje ikke det du forbinder med Hellas' gode kjøkken. Med denne burgeren har vi tatt oss noen friheter og rappet inspirasjon fra ferielandet.
Dette er kanskje det aller enkleste du lager fra grillen. Og samtidig noe av det beste.
Den retten kan også lages som separate elementer som blandes når de skal spises. Men aller enklest er å blande det på forhånd. Da får dessuten smakene satt seg godt.
Disse grillspydene vil alle like, små som store.
Den luftige eggekremen bedre kjent som sabayonne er et veldig godt alternativ til både iskrem og fløte til jordbærene.
Piadina med sarde fritte er veldig italiensk - men burde være en like stor selvfølge hos oss.
Jordbær passer supert på pai sammen med kremen. Det blir det en dessert du kommer til å lage flere ganger.
Her er det veldig mye godt i salaten og ikke bære grønt. Jordbær å spekeskinke passer veldig godt i.
Dette er en lett og enkel forrett. Med fenalår og jordbær har du en frisk og sommerlig salat. Selv om den er enkel passer den både til store lag og enkle vennemiddager.
Blåskjell smaker like fantastisk gratinert som den mer klassiske vrien. Gratinering er en fin måte å bruke eventuelle rester på,
Dette er en rett som alle vil like. Dessuten er den kjapt å lage.
Denne retten smaker veldig mye og du kan bruke hvilken type fisk du foretrekker.
Kransekake er kanskje festkaken over alle kaker. Den passer til jul, påske, 17. mai, bryllup, dåp, konfirmasjon og de aller fleste festlige anledninger.
Nå skal du bake en 17. mai-kake i rødt, hvitt og blått til nasjonaldagen. Lag sukkerbrød, vaniljekrem og marengssteger på forhånd og gled det til hurraropene fra de som får smake.
Detter er barnas 17. maikake som de vil de elske. Her er oppskriften.