Falafel er langt mer smaksrik enn de aller fleste kjøttboller. Når også tilbehøret har mye av alt, må det bli godt.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Falafel er langt mer smaksrik enn de aller fleste kjøttboller. Når også tilbehøret har mye av alt, må det bli godt.
Salaten egner seg supert som tilbehør til grillet kjøtt og falafel. Den har sin opprinnelse i Midt-Østen.
Her er den enkle oppskriften på ripssyltetøy. Hvor syrlig du vil ha det avhenger selvfølgelig av hvor mye sukker du bruker.
Dette er en saus som biter, selvfølgelig når det er både paprika, chili og hvitløk i den.
Denne grønnsaksformen fra Provence kan du servere varm eller kald - som forrett, hovedrett eller tilbehør. Valget er ditt
Du kan lage deg en veldig rask frokost eller lunsj med havregryn i mikrobølgeovnen. Gjort på under 5 minutter.
Har du ikke prøvd rognpudding er det på tide. Denne retten vil du garantert like
En spennende rett du absolutt må prøve.
Ørret med spansk mandelsaus er spennende rett. Inspirert av det spanske kjøkken
Et herlig måltid du ikke bør gå glipp av.
Velegnet tilbehør til spekemat eller kaldt kjøtt eventuelt sammen med stekt kylling. Kan også serveres som forrett.
Deilige squash-tortillas fylles med en syrlig, søt og kremete avocado og mango salsa før den toppes med fyldig kesam.
Tortillas fylt med så mye godt som her er et vellykket alternativ til taco.
Dette er Hellstrøms egen oppskrift på ketchup. Den smaker herlig. Oppskriften er veldig enkel.
En deilig paté med både ørrett og torsk som smaker herlig. Ha den på brødskiva, som forrett eller på koldtbordet
En deilig paté med laks som passer utmerket på koldtbordet eller som en forrett.
Frisk og kjempegod ostekake med appelsiner og som lett lages uten steking i ovn. Den er dessuten ganske lett, så du klarer to stykker.
Denne paien smaker helt aldeles herlig. Du lager den på en halvtime og de som spiser den med deg jubler.