Denne urtekremen passer utmerket til stekt kylling- eller kalkunfilet.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Denne urtekremen passer utmerket til stekt kylling- eller kalkunfilet.
Denne suppa har sitt opphav i Afrika. Og det vil kjenne på smaken for den er eksotisk.
Syrlige og søte bringebær gir ekstra god smak til muffins.
En kyllingsuppe som sparker i fra med både ingefær, chili og hvitløk.
Det er veldig raskt å lage en rett med kongekrabbe. Faktisk bare litt sitron over.
Slik tilbereder de tunfisken i Provence. Prøv, og du vil ikke angre.
Nice-salat er enkelt og velsmakende, perfekt sommermat til så vel lunsj som middag.
Denne oppskriften gir en vegetarisk burger som smaker mer enn alle andre med kjøtt. Prøv selv.
Server gjerne laksen med en rå kjerne, eller som her bare stekt på en side - da får du frem all den deilige smaken i fisken.
Du må prøve grove pannekaker med friske bær og gjerne blåbær. Alle liker pannekaker enten som lunsj eller middag.
Skal du grille noe raskt er ytrefilet av lam det du skal bruke. Med syltede grønnsaker og urter blir du like raskt grillkongen.
Dette er en forenklet utgave av beef curry som er en rett fra det sørlige India.
Matjessild er en virkelig delikatesse som vi må til Holland for å finne røttene til. Heldigvis lages det også litt her til lands, og du finner den i frysedisken i velassorterte butikker.
Til denne oppskriften kan du bruke enten hylleblomster eller mjødurt. Begge byr på mye aroma og smaksintensitet.