Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Potetomelett på spansk - tortilla - er en øvelse som krever sin kokk, her er en vri som alle får til.
Her er en oppskrift på tradisjonell lutefisk, men med spennende vri på tilbehøret. Grønne linser og sennepssaus passer utmerket som et alternativ til den tradisjonelle ertestuingen.
Ishavsrøye er en fisk som passer til mange deilige retter. Her er en oppskrift med dill og timiansaus som løfter middagen enda et hakk.
Her skal du både panere og fritere fisken og chipsen. Og du skal lage en deilig rødbetesalat.
Du må prøve denne retten med gratinert ishavsøye og gruyèresaus, ost og de andre godsakene.
Denne retten kan du også bruke som sushi. Her får den et kort syrebad med limesaft. Salsaen hører selvfølgelig med.
Et rekemåltid er som regel raskt å tilberede. Her gir vi imidlertid maten litt tid fordi du også skal lage risotto.
Her er oppskriften på en syrlig og god og minst anvendelig salat. Den passer sammen med det meste av både kjøtt og fisk.
Kalkunbryst eller filet er tilgjengelig store deler av året, og er et godt alternativ til kylling. Men det krever oppmerksomhet fra kokken slik at du ikke ender opp med tørrstekt kjøtt. Pistasjsmør hjelper selvsagt siden det er både fett og mykt.
I denne kaken kan du samle to meget gode ingredienser. Både eple og ost. Dermed har du noe du kan servere til alle.
Her er oppskrift på juleklassikeren pepperkaker. I denne har vi tatt med både kremfløte og mandler. Det gir kakene det lille ekstra.
Gresskarsuppe med Harissa er tøffe saker som du helt sikkert vil sette pris på.
Denne enkle pastasalaten er deilig som lett lunsj, eller som tilbehør til grillet kjøtt eller fisk
En smaksintens tykk thai-suppe er på bordet innen en halvtime.
En mør og deilig smaksopplevelse venter deg med denne oppskriften med det beste av lammet.
Dette er den kjente kokken Kari Innerås oppskrift på lammefilet på pastinakkrem med lammepølse og appelsinsaus.
Når lammefileten får en lett omgang i stekepannen og får følge av bønnesalat får du et måltid du sent vil glemme