Denne lekre parfaiten - en finkvernet og luftig postei av reinskav - er utrolig lettlaget og det du trenger til julelunsjen.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Denne lekre parfaiten - en finkvernet og luftig postei av reinskav - er utrolig lettlaget og det du trenger til julelunsjen.
I Russland kalles disse posteiene pirozhki eller vatrushki. I denne oppskriften får du valget mellom pirogdeig (med gjær) eller tertedeig.
Denne retten med strimlet svinekjøtt marinert i soya er inspirert av det asiatiske kjøkken. Her serverer vi den med en smaksrik nøttesaus.
Rester av sprøstekt ribbe kan serveres på brød og rundstykker, men smaker aller best på herlig mykt briochebrød slik som her. Med raskt og deilig tilbehør får julemiddagen ny giv for et ekstra vellsmakende måltid dagen derpå.
Skal du lage juleribba perfekt med sprø svor har du oppskriften her.
Smalahove er faktisk ikke skumlere enn røykt og saltet lammekjøtt. Med kålrotstappe kan vi garantere at dette vil du like. Her er oppskriften.
Når du lager pinnekjjøttet med rødvin og aprikos får du en smaksopplevelse som er herlig
Noen forspiser seg på pinnekjøtt og så mye at de går lei. Ved å forandre litt på tilberedning og tilbehør, som i denne oppskriften, skal det godt gjøres å miste lysten på en middag til. Da er du dessverre ikke en ekte pinnekjøttelsker.
Du kan servere kalkun på andre måter enn som helstekt. Denne oppskriften er perfekt for deg som ikke skal ha så mange til bords. Eller hvis du vil bruke kalkun som en del av en større meny.
Når du får gjester er det hyggelig å servere noe litt ekstra spesielt og godt. Hva med å overaske besøket med en saftig og god kalkunrull?
Har du tatt vare på restene etter en kalkunmiddag kan du lage en deilig smaksrik suppe. Du skal bruke blant annet skroget sammen med restene av kjøttet, og selvfølgelig andre godsaker.
Denne retten er like perfekt til lunsj som til middag. Har du ikke kalkun, kan du bruke pålegg fra kjøleskapet. Den kan med fordel sprites opp med noen dråper sriachasaus eller annen chiliguffe.
Tre kalkunfilet på grillspyd. Du kan glede deg og dine til et deilig måltid. En salat hører med.
En deilig bagel du kan spise til lunsj, middag eller til kvelds
Denne enkle eggesalaten med røkt påleggi kan du bruke som pållegg eller som en forrett
Helstekt kalkun hører med til festmåltidet. Kalkunen er fylt med fruktblanding som du serverer med frisk appelsinsaus. Dermed er kalkunen pyntet til fest.
La kalkunrestene spille hovedrollen i denne saftige sandwichen med chevre og Sweet Curry