Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Hvem sier nei til en hjemmelaget burger som du lager på 10 minutter. Her er grunnoppskriften. Så er det opp til hva du vil ha mellom brugerbrødene. Tomater, ananas, salatblader og gjerne agurker gjør opplevelsen enda saftigere.
Disse matmuffinsene er kjempegode til kveldsmat eller ved siden av gryteretter eller suppe.
Denne oppskriften er kreert av Jean-Christophe Novelli - Maison Novelli i London.
En smaksbombe av en potetsalat som garantert vil gjøre suksess. Søt honning og syrlig sennep sammen med sprøstekt bacon og poteter - himmelsk!
Lag morsomme brownies og sett på pinner som smaker søtt og godt. Barna vil elske dem, og sikkert du også.
Hamburger med havregryn gir en digg og saftig vri på den klassiske burgeren. Havregrynene gir ekstra fiber og setter en deilig nøttesmak i burgeren.
Falafel er perfekt studentmat - billig og lettlaget. Dessuten er denne oppskrfiten en fin måte å bruke opp kokte poteter eller også pakken med potetlomper i kjøleskapet.
Franskmennene kan det med å lage pai. Denne oppskrift er en skikkelig deilig variant med både pølser og cheddar.
Når fileten blir appelsinglasert gir det et ekstra piff i smaken.
Ingen kjøpeprodukter kan hevde seg mot den hjemmelagede varianten av majones. Den holder seg lenge i kjøleskapet og du kan krydre den i utallige varianter.
Disse riskrokettene er den perfekte fingermat til musserende vin.
Hvis du vil ha en mer mettende pastarett, kan du godt tilsette rester av kylling eller sjømat. Det matcher endivekarakteren godt.