Nydelig risotto med høstens kantareller, god som en rett i seg selv eller som tilbehør til kjøtt
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Nydelig risotto med høstens kantareller, god som en rett i seg selv eller som tilbehør til kjøtt
Denne salaten er både mettende, fargerik og godt krydret, men ikke for sterk. Akkurat passe faktisk.
Slik lager du deilig fruktsyltetøy med epler, plommer og pærer. Bare følg den enkle oppskriften og du har syltetøy til neste sommer.
Her får hvalbiffen følge av så mye godt at alle du serverer denne retten til vil ha mer.
Etter et godt måltid smaker en liten porsjonspai som denne perfekt som dessert.
Denne oppskriften på pannekaker vil du garantert bli glad i. Den gir en rett som alle vil like. Prøv gjerne salt fyll i pannekakene slik som ost og skinke.
Rips og vaniljesaus er den ultimate sommerdesserten. Men perfekt midtvinters med rips fra fryseren.
Vaniljesaus er et naturlig tilbehør til desserter med bær, blåbærpai, bakte epler, sjokoladepudding eller gelé.
Gravlaks er en av de store klassikerne på mange festbord her i Norge. Prøv å grille fisken og server den med en frisk potetsalat. Dette er smaskens.