Kebab stammer fra Tyrkia, er enkelt å lage og utrolig godt. Alt du trenger er saftige biter av lammebiff og småløk, grillet på grillspyd.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Kebab stammer fra Tyrkia, er enkelt å lage og utrolig godt. Alt du trenger er saftige biter av lammebiff og småløk, grillet på grillspyd.
Med denne oppskriften kan du lett lage en festmiddag selv når du har dårlig tid. Til rødbetbulguren kan du bruke så vel syltete som ferdigkokte rødbeter.
Fårikålen slik de liker den på Nord-Møre. Absolutt verd et forsøk. Her er oppskriften.
Slik vil de ha fårikålen i Rogaland. Det blir en lammegryte. Her har du oppskriften.
I Sogn og Fjordane har de sin vri på fårikålen. Det blir en lammegryte. Her har du oppskriften.
Slik lager de fårikålen i Oppland. Den oppskriften må du prøve.
Vil du ha litt viltpreg på fårikålen, skal du forsøke denne oppskriften.
Hjemmelaget myntechutney er forfriskende tilbehør som gjør måltidet ekstra godt.
Dette er en tradisjonell italiensk pastarett. Her er oppskriften.
Denne retten med laks har masse smak. Det kommer selvfølgelig at vi har brukt krydder som er mye brukt i Kina.
Modne pærer er perfekt i en kake som denne. Resultatet er en supersaftig og holdbar kake.
Denne bakte ostekaken skiller seg ut med chevre og de posjerte pærene.
Grillede kyllinglår trenger omlag 20 minutter i ovnen for å bli gjennomvarme. I løpet av den tiden kan du gjøre mange andre ting - for eksempel lage dette deilige tilbehøret.
I en travel hverdag er kylling et godt valg. Samtidig som den er en sikker vinner som hele familien vil sette pris på. Prøv kylling med couscous- og eplesalat.
En lekker og krydret lakesrett signert en av Norges kokkelegender, er som skapt for festmenyen.
Når svinekoteletter møter pesto, mister de det hverdagslige preget. Det gjelder også potetene.
Denne oppskriften er en fin måte å utnytte deler av laksen som noen til og med hiver i søpla.
Laks som så vidt er stekt - ofte kalt tataki - inspirert av Japan - får her enkelt men godt tilbehør av grillet squash.
Elgkjøtt blir enda mer smaksrikt med marinering og med tilbehøret der grillen er sentral. Raske varmebehandlingen gjør at det forblir saftig helt til det skal spises.
Burgeren blir ekstra god med kjøtt av skogens konge. Prøv denne lettlagete oppskriften: Elgburger med grønnsaker og tyttebær.
Får du tak i en del av et elgslakt har du mye godt i fryseren. Det er mulig å få tak i dette kjøttet også for de som leter i butikkens ferskvare- eller frysedisk.