Ingen ting er som hjemmelaget brun saus. Sausen passer til mange retter og denne oppskriften er meget anvendelig til det meste. Enkel å lage er den også.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Ingen ting er som hjemmelaget brun saus. Sausen passer til mange retter og denne oppskriften er meget anvendelig til det meste. Enkel å lage er den også.
Hjemmelaget pasta er ingen tryllekunst. Vi viser deg hvordan, og da forstår også hvorfor det smaker så mye bedre.
Kylling, avocado og pasta slår bare ikke feil. Prøv denne herlige pastasalaten.
Denne glutenfrie eplekaken har ekstra mye smak.
Pærekake med rosmarin – en glutenfri kake som har det lilla ekstra. Mandel, brun farin, kardemomme, sitron, rosmarin, pistasj og pærer.
Sarah Bernhardt i langpanne er et godt, praktisk og glutenfritt alternativ på kakebordet. Med mandelbunn og sjokoladekrem er den særlig populær til jul.
Denne rabarbrapaien er ikke bare frisk. Den er også god og sprø. Dessuten har den ekstra sunne ingredienser.
Denne nydelige curryen er både vegansk, gluten- og laktosefri. Pakket med protein og rik på smak.
Torsk er en av våre aller beste delikatesser som også er svært velvillig på kjøkkenet. Det gjelder også når det kommer til drikkefølge for den trives med så vel hvitvin som rødvin, og ikke minst øl.
Den er kaken er kreert av den prisbelønte konditoren, Magnus Johansson fra Stockholm. Derfor består den av flere elementer og mange ingredienser. Men la deg ikke skremme.
Denne desserten samler alle så vel laktoseintolerante som veganere, og med et lite grep også de som vil ha det glutenfritt.
En fargerik kake med tilsvarene deilig fyll.
Blondies er brownies uten kakao eller mørk sjokolade. I denne oppskriften er det også brukt epler og mandelmel, noe som dessuten gjør den glutenfri.
Guilty pleasures heter det når du unner deg noe som du strengt tatt ikke har godt av. Denne kokosrullekaken er en slik. Den er utrolig rask å lage, og glutenfri.
Quinoa er et frø som er glutenfri. Bland frøene med grønnsaker og kyllingfilet og du får en deilig salat.
Selvfølgelig kan du kjøpe halvstekte baguetter. Men de du selv lager ved å følge vår oppskrift smaker langt bedre.
Lag et glutenfritt brød med masse smak. her er det krydder og valnøtter som gir det skikkelig løftet.
Lag knekkebrød selv. Det er veldig enkelt, og de smaker mye bedre enn de du kjøper.
Kaken blir som en brownies og skal altså stekes som en. Det betyr at den skal være myk og gjerne litt flytende innvendig.
Her får du et friskt forslag til salat. Med agurk, rabarbra og peppermakrell kan du glede deg. Har du lyst til å forsøke den med annen fisk eller kanskje kylling går det veldig bra.
Hvem har ikke smakt det deilige mørke brødet som våre naboer i sør baker. Ikke noen i veien for at du kan bake det her hjemme. Her er den enkle oppskriften