Aase E. Jacobsen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 25 Mai 2011 - 02:00

    Sommerlige fruktbomber

    Denne produsenten lykkes også i å lage rimelige viner ved hjelp av sin unike oppskrift.
    25. Mai 2011
  • 20 Mai 2011 - 12:30

    Lær mer om oppdrett av ishavsrøye og få mange oppskrifter

    Ishavsrøya er ved hjelp av en liten men veldrevet oppdrettsnæring blitt et trygt alternativ for deilige fiskemiddager. Velsmakende, fleksibel og lett å tilberede er stikkord for de 12 oppskriftene du her får.
    20. Mai 2011
  • 19 Mai 2011 - 02:01

    Vellagret gavepakke

    Denne drikkeklare bandolen smaker himmelsk nå selv om verken lam eller vilt er i sesong.
    19. Mai 2011
  • 18 Mai 2011 - 02:00

    Ekstra godt i boks

    Nytappete hvitvinsbokser flommer nå inn på det norske markedet. Dette er den beste så langt.
    18. Mai 2011
  • 13 Mai 2011 - 15:14

    Gode toscanske tilbud

    Det er en del å spare på å kjøpe med seg Antinori-viner fra flyplassen. Men én av dem er billigere på polet.
    13. Mai 2011
  • 12 Mai 2011 - 10:22

    Ny vri på fenalåret

    I stedet for traust potetsalat og eggerøre kan du prøve en av disse spennende oppskriftene.
    12. Mai 2011
  • 12 Mai 2011 - 02:00

    Sikre kort for kjelleren

    Vinene til Groebe i Rheinhessen er svært lagringsdyktige.
    12. Mai 2011
  • 11 Mai 2011 - 15:20

    Fest for rieslingfansen

    En haug med knallgode rieslinger til konkurransedyktige priser er menyen hos spesialpolene i mai.
    11. Mai 2011
  • 11 Mai 2011 - 02:00

    Kupp til grillfesten

    Denne rødvinen kommer til å få grillmaten til å gå unna.
    11. Mai 2011
  • 06. Mai 2011
  • 06. Mai 2011
  • 06. Mai 2011
  • 05 Mai 2011 - 02:00

    Topp bobler til maifestene

    Dette er det beste champagnekjøpet i polhyllene akkurat nå. Men flaskene er få.
    05. Mai 2011
  • 04 Mai 2011 - 02:00

    Toscaner i toppform

    Denne vinen har fått nytt og bedre innhold, perfekt timet til vårlig nytelse.
    04. Mai 2011
  • 28 April 2011 - 02:00

    Mye bordeaux for pengene

    Denne moderne bordeauxvinen byr på veldig flott konsentrasjon og karakter for prisen.
    28. april 2011
  • 27 April 2011 - 02:00

    Uimotståelig frisk

    Denne østerrikske hvitvinen er så vårlig og frisk at du kommer til å nyte hver slurk.
    27. april 2011
  • 14 April 2011 - 02:10

    Nydelig til påskelammet

    Denne vinen fortjener det beste - og er klar for den forestående lammesesongen.
    14. april 2011
  • 13 April 2011 - 10:00

    Spansk kupp

    Denne nye Rioja-bodegaen byr på imponerende frukt for pengene.
    13. april 2011
  • 07 April 2011 - 02:00

    Langlivet til lavpris

    Denne baroloen er blant de som gir aller best valuta for pengene.
    07. april 2011
  • 06 April 2011 - 02:00

    Sikre påskeprovianten nå

    Skal du ha med deg en av de beste rødvinsboksene på påskefjellet, bør du handle nå.
    06. april 2011
  • 31 Mars 2011 - 02:15

    Kupp i storformat

    Denne 12 år gamle vinen vil eldes videre med verdighet. Men smaker fantastisk allerede.
    31. mars 2011
  • 31 Mars 2011 - 00:30

    Restauranter raser mot VG

    Restaurantanmelderne i VG, "matentusiastene" Erik Fosnes-Hansen og André Blomberg-Nygård, får restaurantfolk til å se rødt. Så til de grader at det i øyeblikket diskuteres å nekte de to adgang til en rekke Oslo-restauranter.
    31. mars 2011
  • 30 Mars 2011 - 16:41

    Vinverdenens Churchill

    Serge Hochar har feiret sitt 50-årsjubileum som vinmaker på Ch. Musar. Det er ikke så mange andre forunt. Ei heller å ha opplevd like mange strabaser for å få vinen ut til sitt publikum. Blod, svette og tårer passer ikke bedre noe annet sted enn her.
    30. mars 2011
  • 30 Mars 2011 - 02:00

    Kupp til spekematen

    Denne hvitvinen er ulik de fleste hvitviner du har smakt, men har du først fått smaken på den, er du frelst.
    30. mars 2011
  • 24 Mars 2011 - 02:01

    Imponerende ungdommelig

    Du skal ikke skue hundene på hårene, eller vinen på flasken. Det er denne gamle kjenningen et veldig godt bevis på.
    24. mars 2011