Beef Pebre
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Del kjøttet i fire like store biffer. Legg kjøttet i en form eller plastpose.
Finhakk urtene og hvitløken, press over limesaft og bland sammen resten av ingrediensene til marinaden. Hell marinaden over kjøttet og la det ligge i ca. 1 time i romtemperatur eller 3 timer i kjøleskap.
Ta kjøttet ut av marinaden og tørk det lett med kjøkkenpapir. Dryss over salt og pepper og stek eller grill kjøttet 3-4 minutter på hver side.
Server med hjemmelaget pebre (chilensk hot salsa) og ris ved siden av.
Biffoppskrifter som får tennene til å løpe i vann
Tips: Husk å ta ut biffen av kjøleskapet i god tid før du steker eller grilelr det slik at det har romtemperatur for da får du best resultat på biffen.
Her får du svært så praktiske kokketips
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Matprat/Astrid Hals
Drikke som passer til denne oppskriften
-
92 Poeng
J. Christopher Dundee Hills Pinot Noir
USA
Volum: 0.750 Pris: 399,00 Bestillingsutvalget -
91 Poeng
Ch. Grange Cochard Morgon Vieilles Vignes 2016
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 199,90 Bestillingsutvalget -
86 Poeng
LZ Rioja 2017
Spania
Volum: 0.750 Pris: 174,90 Bestillingsutvalget -
80 Poeng
Sunrise Cabernet Sauvignon 2017
Chile
Volum: 0.750 Pris: 94,90 Basisutvalget -
89 Poeng
Garage Project Pernicious Weed
New Zealand
Volum: 0.650 Pris: 109,90 Basisutvalget -
88 Poeng
Villa Maria Cellar Selection Pinot Noir 2015
New Zealand
Volum: 0.750 Pris: 219,90 Bestillingsutvalget -
87 Poeng
Morandé Vigno 2013
Chile
Volum: 0.750 Pris: 189,90 Bestillingsutvalget -
88 Poeng
Edge Brewing Hoptimista IPA
Spania
Volum: 0.330 Pris: 49,90 Bestillingsutvalget
Pebre - hot salsa
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Bland olivenolje, eddik og vann i en bolle. Pisk det sammen med en visp. Tilsett resten av ingrediensene, bland godt og la det stå ca. 2 timer for å trekke smak.
Chilensk salsa som blir mye brukt til stekt kjøtt.
Mange oppskrifter med salsa finner du her
Her får du svært så praktiske kokketips
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Bengt Wilson

