Dagens rett

Carpaccio med artisjokker og olivenkrutonger

Klassisk italiensk er stikkord i dagens middagsforslag til deg. Carpaccio er rått kjøtt skåret i tynne skiver. Spennende smak og siden det er fredag kan du kanskje koste på deg en godbit av en vin fra Toscana?

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Carpaccio med artisjokker og olivenkrutonger

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

4 stk
syltede artisjokkhjerter
2 stk

Fremgangsmåte

Rull indrefileten inn i plast. Legg den i fryseren i ca. ½ t. Skjær indrefileten i tynne skiver og fordel skivene på 4 tallerkener. Pensle med olivenolje og sitron-saft, dryss på salt og pepper.

Skjær loffen i terninger og stek dem i olje sammen med finhakket hvit-løk og oliven.

Legg en syltet artisjokk i midten av tallerkenen. Dryss over finhakket basilikum og parmesanost.

Flere deilige med oppskrifter med carpaccio

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

 

Sendt inn av

Foto: Kim HoltheVintips: Ken Engebretsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen