Dagens rett for hele julen 2007

Her får du fiks ferdig Dagens rett hver dag frem til 2. januar. Du må nok lage dem selv, men vi håper oppskriftene er til stor glede for deg som kanskje står fast for ideer til varierte retter i julehøytiden?
Redaksjonen
01 Januar 2008 - 02:01

Hele menyen finner du her, så det er bare å velge ut dine favoritter. Ønsker du deg flere retter å velge blant, kan du selvsagt lete i vår store julemeny eller i seksjonen for Dagens rett. Eller hva med å søke i Apéritifs kokebok (enkelt søk eller utvidet søk).
 
Vi i Apéritif ønsker deg en riktig God Jul og et Godt Nytt År!

Dagens rett - fredag
Ovnsbakt ribbe
Her får du en deilig ribbe med nye, spennende smaker. Prøv den du også.

Dagens rett - lørdag
Bakt Norsk kveite med agurksalat
En av verdens aller beste råvarer blir i dag servert deg av en ekte mesterkokk!

Dagens rett - lille julaften
Risgrøt
Når julegrøten havner på bordet, da legger julefreden seg i de mange hjem. Hvem er det som får mandelen i grøten i år?

Dagens rett - julaften
Juleribbe
Her får du den beste oppskriften på hvordan juleribba skal bli perfekt, på video! Riktig God Jul!

Dagens rett - 1. juledag
Juletapas
Her får du nye, gode oppskrifter til det store julekoldtbordet.

Dagens rett - 2. juledag
Pinnekjøtt
I dag venter vestlandets stolthet deg. Nyt av det herlige pinnekjøttet og fortsatt Gledelig Jul!

Dagens rett - torsdag
Lutefisk
Dersom du ikke allerede i løpet av juledagene har inntatt årets lutefisk, er det nå på høy tid med et skikkelig fiskemåltid. Du får det attpåtil på video!

Dagens rett - fredag
Reinsdyrmedaljong
Dette er tiden for virkelig å kose seg, så vi er ikke snauere enn at vi serverer et deilig viltmåltid denne fredagen.

Dagens rett - lørdag
Dampet kveite med lime- og kaperssaus
Vi har noen av verdens beste råvarer i Norge, og i dag har vi laget en skikkelig symfoni på en av våre aller beste matfisker, kveita.

Dagens rett - lørdag
Nyttårskalkunen
Nå kan du lære å lage en saftig kalkun sammen med Apéritif sitt videokjøkken. Se alle tipsene til stuffing, steking, saus og drikkeforslag her!

Dagens rett - nyttårsaften
Nyttårsaftens festmeny 2007
Vi serverer deg en komplett festmeny med 13 oppskrifter å velge blant. Som alltid får du gode drikkeforslag til!
 
Årets største festdag fortjener like lekre retter. Nedenfor får du et knippe deilige retter å velge mellom.
 
God mat fortjener så klart godt drikke, og alle rettene kommer selvfølgelig med tilhørende drikkeforslag.
 
 
Vi i Apéritif ønsker deg og dine et riktig Godt Nytt År!

Dagens rett - 1. nyttårsdag
Marinert matjessild med grillet paprika
Nytt år og nye forsetter, vi starter det nye året med en deilig fiskerett.
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier
Dagens rett

Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier

Her i form av smaksrik og marinert breiflabb på en krydret og aromatisk kokossuppe som kan serveres varm eller kald.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Med dette til middag blir helgen minneverdig
Dagens rett
Teriyakibiff

Med dette til middag blir helgen minneverdig

Denne japanskinspirerte biffretten er utrolig lettlaget, men ikke mindre smaksintens og saftig av den grunn.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien
Ukens drink

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien

Med den nye ginen fra Tanqueray fra basisutvalget får negronien en karakter som matcher sommeren veldig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Det blir ekstra stas på sommerfesten med en slik iskake
Ukens kake

Det blir ekstra stas på sommerfesten med en slik iskake

Den er både forseggjort og særdeles velsmakende. Spesielt om du bruker egne solbær.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier
Dagens rett

Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier

Her i form av smaksrik og marinert breiflabb på en krydret og aromatisk kokossuppe som kan serveres varm eller kald.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Med dette til middag blir helgen minneverdig
Dagens rett
Teriyakibiff

Med dette til middag blir helgen minneverdig

Denne japanskinspirerte biffretten er utrolig lettlaget, men ikke mindre smaksintens og saftig av den grunn.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut
+
Godbiter i pollisten

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut

Innholdet er fascinerende og absolutt noe for seg selv i australsk sammenheng, og mannen som har gitt navn til dem, lever opp til inntrykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene
+
Ukens vin

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene

En drøm til østers, blåskjell og reker – samt nordmenns favoritt sushi, eller når du bare vil ha en herlig frisk hvitvin i glasset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Bli med på en italiensk aften med nordisk vri
Matkurs og vinkurs
Winedinner 03. september i Oslo

Bli med på en italiensk aften med nordisk vri

Nyt 10 smakfulle småretter og 6 nøye utvalgte viner – alt satt sammen med kjærlighet for å gi deg en kveld du sent vil glemme.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien
Ukens drink

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien

Med den nye ginen fra Tanqueray fra basisutvalget får negronien en karakter som matcher sommeren veldig godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her