Fiskepanne med ratatouille

Et lekkert fiskemåltid kan du neppe si nei takk til. Dagens variant er dessuten svært saftig og velsmakende. Til det hele våger vi oss på en fransk rødvin fra Beaujolais.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Fiskepanne med ratatouille

Fremgangsmåte

Varm olje i en stor panne med lokk. Fres løk og hvitløk. Tilsett de øvrige  grønnsakene og la fres i 7-8 minutter. Tilsett hvitvin og kok denne inn. Smak til med kajennnepepper, salt og pepper. Legg på fisken delt opp i porsjonsstykker. Dryss over kapers. Legg på lokk og la trekke på svak varme i 10-12 minutter til fisken er gjennomkokt, men ikke tørr. 

Server retten fra gryten med et dryss av frisk basilikum, kokte poteter eller ris til.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen