Grønnsaker i safranbuljong med røkt laks og flyndre
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Vask og kutt alle grønnsakene, stek dem så lett i en kjele uten at de blir brune. Tilsett potetene og kraften. Kok det helt til grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper.
Rull inn en skive røkt laks i hver flyndrefilet sammen med litt salt og pepper. Legg dem ovenpå grønnsakene og la dem trekke til de er ferdig ca. 5 min. Ha så i rikelig med hakket bladpersille.
Her finner du flere deilige retter med flyndre
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av BAMA
Drikke som passer til denne oppskriften
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de 20 000 oppskrifter du finner hos Apéritif.