Lag din egen online kokebok

Nå kan du få tilgang til dine favorittoppskrifter hvor det måtte være ved å lage din egen kokebok hos Apéritif.

Du har kanskje opplevd at du gjerne skulle ha husket favorittoppskriften din, men kan ikke finne den?!
 
Nå kan du lage din egen kokebok hos Apéritif, legge inn dine egne favorittoppskrifter, eller gjøre bruk av de mer enn 20 000 oppskriftene som du får tilgang til når du har registrert deg.
 
Det har allerede flere enn 40 000 Apéritif-lesere gjort, og du kan glede deg til en helt spesiell opplevelse og mange spennende funksjonaliteter.

Logg inn her

Registrer deg som ny bruker her

Legg til oppskrifter med et klikk fra Apéritifs Kokebok 
Er du på jakt etter en bestemt oppskrift og finner den i Apéritifs Kokebok, klikker du bare på Legg til i min kokebok og dermed ligger den i riktig seksjon i din kokebok. Deretter kan du legge til og trekke fra slik at den passer din smak.

Mottar du Dagens Rett kan du med et klikk legge den til i Min kokebok , men du må registrere deg som bruker først .

Vi har laget seksjoner på samme måte som du finner i Apéritifs kokebok. Dermed er det lett å finne igjen en oppskrift på ditt private område.

Del oppskrifter med andre
Når du legger inn en ny oppskrift, kan du bestemme at også andre som har tilsvarende kokebøker kan se din oppskrift. Tilsvarende kan du titte på andres oppskrifter, legge dem inn i din kokebok og endre på dem hvis du har lyst til det.
Legge til en drinkoppskrift fra Apéritifs Bartender
Vi vet at mange synes det er morsomt å mikse drinker. Har du registrert deg som bruker av Min kokebok får du automatisk tilgang til Min Bartender der du enkelt kan lagre dine drinkoppskrifter eller hente dem fra vår Bartender med et klikk.
Skrive ut handleliste
Du kan skrive ut handleliste for hver oppskrift slik at det blir lettere å gjøre innkjøp.
Gi din vurdering av en oppskrift
La andre få vite hva du synes om oppskriften. Du gir den stjerner akkurat på samme måte som du finner i Apéritifs Polliste. Nå er det imidlertid du som skal gi din vurdering. Du kan også skrive inn tekst og dermed begrunne din vurdering hvis du skulle ønske det.
Send oppskriften til en venn eller del på Facebook
Nå får du også mulighet til å dele oppskriften med andre på Facebook

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen