Marinert lammelår på grillen

Fremgangsmåte
Tørk av kjøttet med kjøkkenpapir.
Ca. 30 minutter før grilling tar du ut kjøttet, krydrer med salt og pepper og fyrer opp grillen.
Grill lammeskivene i 4-5 minutter på hver side, avhengig av tykkelsen.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
FrankrikeVolum: 0.750 Pris: 89.90 kr Basisutvalg (Fullsortiment)86 POENG
Rødvinsmarinade med mye smak

Fremgangsmåte
Bland sammen alle ingrediensene til marinaden. Ha marinaden over i en plastpose og tilsett kjøttet.
Kjøtt i denne marinaden kan gjerne ligge kaldt til neste dag, eller ligge fremme på kjøkkenbenken i minst 1 time hvis det skal brukes samme dag.
Mariner grillmaten selv - les artikkelen her
Flere deilige marinader og diper
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Potet- og skinkespyd

Fremgangsmåte
Surr en skive spekeskinke rundt hver potet.
Del auberginen i skiver. Del tomatene i to, pensle med olje og dryss over salt og pepper.
Tre vekselvis på grillspyd. Legg på grillen og pensle med olje underveis. Grillspydene trenger ca. 5 minutter på grillen, snu dem ofte.
NB! Hvis du bruker grillspyd i tre, så husk å legge de i vann en time før grilling.
Tzatziki

Fremgangsmåte
Riv agurken, dryss over litt salt og ha i et dørslag.
La stå i en halvtime.
Hell yoghurten i kaffefilteret og la stå i en halv time.
Bland yoghurt, agurk, hvitløk, mynte og smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Her er flere retter med tzatziki
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig