Skal du lage kyllingbryst må du fylle det med ost

Delikate, saftige kyllingbryst med godt fyll - kan du tenke deg en mer smakfull start på en ny uke?

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Ostefylte kyllingbryst

Fremgangsmåte

Vask og kok poteter.

Del kyllingfiletene nesten gjennom horisontalt, slik at de kan brettes ut. Fyll filetene med ost og ha på krydder.

Rull filetene sammen og fest de sammen med en tannpirker eller knyt dem sammen med en hyssing.

Stek filetene i litt smør på middels varme slik at de får en brun overflate. La filetene ettersteke på svak varme til de er gjennomstekte. 

Del potetene i skiver. Stek potetskivene i smør til de er gylne. Legg over på et serveringsfat. Hold det varmt.

La grønnsakene frese på middels varme i 5-10 minutter i smør. Krydre grønnsakene og legg oppå potetskivene. 

Server kyllingfiletene på en seng av potetskiver og grønnsaker.

Se flere gode kyllingretter her

Sendt inn av

Foto: Lisa Westgaard

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen