Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Les mer om
NM for amatørkokk 2006
som har finale 18. august.
Ovnsbakt sei med tomat, paprika og rødløk
Antall porsjoner
4
Tilberedningstid
Ingredienser
1
dl
1
stk
stk
stk
Fremgangsmåte
Sett stekeovnen på 200 grader. Dryss salt og pepper på fisken og sett den til side.
Varm olivenolje, ha i løken og surr til den er myk. Ha i paprika og stek ca 5 minutter. Ha i hvitløk og tomater og surr under lokk ca 5 minutter. Rør inn persille og basilikum og smak til med salt og pepper.
Pensle fisken med olje og legg den i en ildfast form. Stek ved 200 grader i ca 10 minutter eller til den er ferdig.
Drypp presset sitronsaft over og server med grønnsaksausen.
Sendt inn av Eksportutvalget for fisk
Foto: Alf Börjesson

I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn
her
.
Dagens rett på MMS og WAP

Les Dagens rett på MMS
Send
DAGENS
til
2004
, og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag.
Les mer her
(klikk)
Les Dagens rett på WAP
Send
MAT
til
2244
, og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP.
Les mer her
(klikk)