20 November 2006 - 10:04
Vin - Artikler i arkivet
Tittel
Dato
-
20. november 2006
-
20 November 2006 - 10:03
Del 3: Vann med kullsyre og smak
Blant de smakstilsatte typene er det enda større variasjon i smaken enn blant variantene uten kullsyre. Og her er det lengre mellom de gode vannene. Faktisk er det bare Bon Aqua Lime, Farris Bris Lemon/Lemongrass og Trio Frisk Sitron som får virkelig godk20. november 2006 -
20 November 2006 - 10:02
Del 2: Vann med kullsyre naturell
Det beste boblevannet er eksklusive Voss sparkling, men både Badoit og Farris Bris Naturell er veldig gode om enn forskjellige alternativer.20. november 2006 -
20 November 2006 - 10:01
Del 1: Stillvann naturell
Aller best blant stillvannene er italienske Acqua Panna med Imsdal hakk i hel.20. november 2006 -
20 November 2006 - 10:00
Test av vann
20. november 2006 -
17 November 2006 - 12:00
Dark Tzar
En mørk og syndig avslutning på uken - kaffe og premium vodka i skjønn harmoni.17. november 2006 -
16 November 2006 - 12:23
Test av beaujolais nouveau 2006
16. november 2006 -
16 November 2006 - 01:01
Blodig godt
Når syrah får blodsmak, er den i sitt ess. Spesielt nå når viltet finnes i store mengder i butikkene.16. november 2006 -
15 November 2006 - 01:01
Reneste bjørnebærsaft
Syrah har fart som en farsott over hele verden men den smaker nå aller best når den treffes hjemme, i den nordlige delen av Rhône.15. november 2006 -
13 November 2006 - 11:16
Skarp og god
En jul blir aldri lik den andre så lenge juleølet og juleakevitten forandrer seg hvert år. Noe av sjarmen er forventningene. Og hvilken av årets juleakevitter som blir favoritt.13. november 2006 -
10 November 2006 - 16:43
Årets store akevittsmaking med Halvor Heuch
Møt skaperen av noen av Norges flotteste brenneviner, Halvor Heuch, og smak syv fantastiske akevitter i perfekt harmoni med maten som serveres.10. november 2006 -
09 November 2006 - 17:22
Del 5: Alkoholfritt juleøl
09. november 2006 -
09 November 2006 - 17:21
Del 4: Importert juleøl fra polet
09. november 2006 -
09 November 2006 - 17:20
Del 3: Norskbrygget juleøl fra polet
09. november 2006 -
09 November 2006 - 17:19
Del 2: Juleøl i boks fra butikken
09. november 2006 -
09 November 2006 - 17:17
Del 1: Juleøl i flaske fra butikken
09. november 2006 -
09 November 2006 - 17:13
Test av juleølet 2006
09. november 2006 -
09 November 2006 - 14:27
Stor bragd med riesling
Det er ingen lett oppgave å profilere seg som topprodusent fra et område som er mest kjent for å ha oversvømt markedet med sukkervannet Liebfraumilch.09. november 2006 -
08 November 2006 - 01:01
Sjeldne rieslingrøverkjøp
Det ukens to rieslinger - en purung og en 12 år gammel - har til felles er at de byr på fantastisk valuta for pengene.08. november 2006 -
07 November 2006 - 12:30
Mannen med bibelen
Whiskyguru Jim Murray prøvesmaker hvert år mer enn 3000 forskjellige whiskyer for så å utgi smaksnotatene i bokform, The Whisky Bible. Møt mannen med bibelen, og du får garantert se lyset.07. november 2006 -
03 November 2006 - 13:45
Del 3: Nyhetene på polet november 2006 - øvrig rødvin
Masse nye rødviner med klasse, spesielt de fra Piemonte, samt en håndfull rieslinger, er det polet serverer i november. Her følger de 22 øvrige rødvinene.03. november 2006 -
03 November 2006 - 13:41
Del 2: Nyhetene på polet november 2006 - musserende og hvitvin
Masse nye rødviner med - men også noen uten - klasse, og en håndfull rieslinger, er det polet serverer i november. Her følger de 19 musserende og hvite nyhetene.03. november 2006 -
03 November 2006 - 13:30
Del 1: Nyhetene på polet november 2006 - fokusområde Piemonte
Masse nye rødviner med klasse, spesielt de fra Piemonte, samt en håndfull rieslinger, er det polet serverer i november. Her følger de 33 fokusvinene fra italienske Piemonte.03. november 2006 -
03 November 2006 - 12:05
Nyhetene på polet november 2006
03. november 2006 -
03 November 2006 - 11:55
Ikke rart denne drinken har fått navnet Smoky Martini
Martinis har lenge vært på moten, men denne varianten kombinerer en krystallklar vodka med whiskyens røykfylte eleganse.03. november 2006