Kylling og sursøt saus er en kombinasjon svært mange av oss nikker gjenkjennende til. Usedvanlig smakfullt, og noe du gjerne kan servere ofte. Hva annet enn riesling passer bedre til dette?
Kyllingmåltider tilbereder du raskt og lettvint. Pass imidlertid godt på så kyllingbrystene ikke overstekes. En rød burguner sitter som støpt til denne retten.
Bli med oss ut i havgapet og opplev James Bonds favorittchampagne - Bollinger. Du får servert en lekker femretters meny - akkompagnert av produsentens aller beste champagner - i magnumformat!
Bli med når Catherine Ronné fra Rhônes kanskje mest anerkjente produsent, Chapoutier, kommer til Bergen for å gi oss et innblikk i deres fantastiske portefølje. Hele ti viner står på programmet.
Få er klar over at ideen bak woken var å spare brensel i det overfylte Kina. Derfor skal maten skjæres i småbiter, slik at mest mulig av overflaten raskt kommer i kontakt med varmen.
Denne søndagen bringer vi deg en lekker oppskrift fra Odd Ivar Solvolds nye bok,
Solvolds smak
. Bare bildet av retten får oss sultne på høstens spiskammer.
Uer er en svært så anvendelig fiskesort samtidig som den er rimelig, lett å få tak i, utrolig sunn og ikke minst smaksrik. Således ypperlig til en herlig lørdagsmiddag.
Australierne våger å tenke og gjøre annerledes, prøve nye smaker og kombinasjoner. Noe som har slått an internasjonalt. Nå er det din tur til å smake spennende mat fra "down under" - kombinert med 10 viner fra Lindemans.
Australierne våger å tenke og gjøre annerledes, prøve nye smaker og kombinasjoner. Noe som har slått an internasjonalt. Nå er det din tur til å smake spennende mat fra "down under" - kombinert med 10 viner fra Lindemans.
En fabelaktig femretters meny til prisbelønte, utsøkte viner fra Schloss Vollrads er hva som venter deg. Vi får til alt overmål smake tre forskjellige årganger av én og samme vin!
En ny whisky lanseres på det norske markedet i disse dager. Bli med en av norges fremste whiskyeksperter, Chris Maile, på whiskykurs og vær blant de første i Norge som smaker Talisker 18 Y.O. og andre Talisker-spesialiteter.
Den 21. september får vi celebert besøk i Oslo. Det er Filippo Pulisci fra vinprodusenten Antinori som på Oslo Militære samfund vil geleide oss gjennom hele ti viner fra denne spennende produsenten.
Bli med og spis alt du orker av deilig Hitra-krabbe, selvsagt med hvitvin til. Nå inviterer vi nemlig til stort krabbelag på Restaurant Havsmak der du kan nyte både mat og vin sammen med likesinnede - alt i et rustikt miljø.
Er du en ihuga whiskyelsker? En av Norges fremste eksperter innen whisky, Chris Maile, kommer til Bergen for å finslipe dine whiskykunnskaper. Med seks klassiske skotske maltwhiskyer smaker vi oss gjennom Skottlands forskjellige distrikter. Meld deg på!
Kyllingsalat er god nok grunn til å invitere familie og venner på en aldri så liten sommervisitt. Imidlertid bør du sikre deg mer enn én flaske av dagens vinforslag, og kanskje noe alkoholfritt sprudlevann til eventuelle barn som dukker innom?
En påstått tilnærmet gourmetsalat er fredagens utvalgte middagsforslag. Det er Jamie Oliver som står for utsagnet, og en slik uttalelse må vi vel kontrollere ved hjelp av våre egne smaksløker.
Grønnsaker er en naturlig del av garnityret som skal til for gi en balansert opplevelse av spekematen. Øl er naturlig å servere til dette, men vi gir deg også et tips til en deilig frisk hvitvin fra Italia.