Bli med på en eventyrlig reise i gastronomiens tegn der du får ta del i Italias spennende mat- og vinhistorie. En treretters italiensk meny og syv viner blir drømmeavslutningen på denne kvelden.
På tross av et minimalt startbudsjett og helt uten innblanding fra designere og arkitekter er Legal Bar likevel blitt et av de mest populære utestedene i Bergen.
Drinker basert på vanilje-vodka blir stadig mer populært. Denne er ganske sikkert ikke oppkalt etter en radiokanal. Imidlertid er den en av de hotteste drinkene i vårt naboland, Sverige.
Stor saftighet samt eleganse kombinert en tanke røffhet er kjennetegnet på ukens viner som matcher godt opprinnelseslandets viktigste eksportvarer - tango og mørt oksekjøtt.
Vi inviterer til flott middag på restaurant Vitis Vinifera der du får møte topp-produsenten Domaines Schlumberger fra Alsace og smake deres viner gjennom hele måltidet.
Single malt whisky blir stadig mer populært verden over. Og de riktige kjennerne melder seg inn i den internasjonale klubben Scotch Malt Whisky Society.
De beste portvinene fra 2000-årgangen kommer til å bli like legendariske som de beste årgangene i forrige århundre. Men de fleste av dem må lagres en stund.
Selv om du ikke er så opptatt av å markere frigjøringen fra svenskene, kan du ha stor glede av denne hundreårsvinen som selvsagt er priset til en hundrelapp.
Virkelig gammel whisky blir deg til del når Gerry Tosh, Global Ambassador for Highland Park, kommer til Oslo og gir deg muligheten til å (gjen)oppdage Highland Parks' unike karakter.
Da Norge vant gull i cocktail-VM i 1973 var det en sensasjon. En av vinnerdrinkene var oppkalt etter datidens mest populære TV-kjendiser. Og som sin navnebror absolutt verd å hentes frem fra glemselen.
Brødrene Thierry og Eric Michon har med utgangspunkt i faren Patrices grunnarbeid skapt en vingård med kultstatus og det så langt utenom den franske vins allfarvei som mulig.
Fra fjorårets finale av The Drambuie Cocktail Competition har vi tidligere presentert bl.a. vinnerdrinken. Her følger Tor Bru sitt bidrag som havnet på sjetteplass.
Fetzer er med sine økologiske rene viner verdenskjent som eksempel for etterfølgelse. Bli med oss denne siste februardagen og smak ikke mindre enn 12 viner som viser hva som ligger bak.
Hvis sparing preger ditt husholdningsbudsjett for tiden, og du begynner å bli lei den samme boksvinen, er ukens viner alternativer med et langt større raffinement, uten at det går utover prisen.
Toralf Bølgen er regnet som en av Norges ledende vineksperter. Denne kvelden lærer han deg og viser deg i praksis hvordan smake vin og hvordan lettere gjenkjenne ulike druer og vintyper.
Bli med oss til Brasserie A touch of France der du får møte vinmaker Bertrand Straebler, eksportsjef Patrick Sosnovizc samt Armand Cottin, eier av den kjente vinprodusenten Labouré-Roi fra Burgund i Frankrike og ikke minst; smake syv av deres viner til en
Nyttår er passert, men det å nyte deilige bobler er i høyeste grad fortsatt tillatt. Det finnes selvsagt smarte løsninger som gjør om en musserende vin til en frisk og deilig drink. På Abboteke Bar i Tromsø finner du denne.
Italia og særlig Sicilia drar i gang det nye året hva vin angår. Er du på jakt etter billige viner, må du holde deg til gamle favoritter, for her er det mest godbiter for den med et romslig januarbudsjett.