Nyhet - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 03 September 2005 - 01:00

    Carpaccio av uer

    Uer er en svært så anvendelig fiskesort samtidig som den er rimelig, lett å få tak i, utrolig sunn og ikke minst smaksrik. Således ypperlig til en herlig lørdagsmiddag.
    03. september 2005
  • 02 September 2005 - 17:38

    Legg ørreten på en seng som smaker

    Dagens konkurransebidrag kommer fra Åse Ytreland. Om det er hun som vinner NM for amatørkokker og en tur for to til Bache-Gabrielsen avgjøres 25. september. Send inn oppskrifter du også!
    02. september 2005
  • 02 September 2005 - 16:54

    Nyhetene på polet september 2005

    Sjelden har vi fått så mange røverkjøp på en gang. Og samtlige på den røde side er spanske.
    02. september 2005
  • 01 September 2005 - 15:45

    Grønn grill

    Høstens overflod av norske grønnsaker kan ved hjelp av grillens magiske kraft forvandles til et gourmetmåltid.
    01. september 2005
  • 01 September 2005 - 15:45

    La ørreten få svømme i rotgrønnsaker

    Bidrag raser inn til Apéritif og VG Netts store oppskriftskonkurranse der ørret er hovedingrediensen og hvor du kan vinne en tur til Bache-Gabrielsen. Hver dag presenterer vi en utvalgt rett. Lars Hjørnevik har her sågar inkludert cognac i sin oppskrift.
    01. september 2005
  • 31 August 2005 - 12:08

    Ørret i pakke

    Du kan også bli med i Apéritif og VGs store oppskriftskonkurranse der ørret er hovedingrediensen. Hver dag presenterer vi en utvalgt rett. Dagens utvalgte oppskrift kommer fra Melody Favish, Oslo.
    31. august 2005
  • 31 August 2005 - 09:49

    Hva skjer i DNVF høsten 2005?

    Vinkelnerforeningen informerer her deg som er medlem om en rekke arrangementer og hendelser i tiden fremover denne høsten.
    31. august 2005
  • 31 August 2005 - 01:01

    Kraftpakker fra sør

    Det er på tide å få øynene opp for de seriøse vinene fra Sør-Italia. Du blir ikke skuffet selv om investeringen er større.
    31. august 2005
  • 31 August 2005 - 01:00

    Moestue Grape Selections utvider staben

    Moestue Grape Selections styrker i tiden fremover sin stab med ytterligere to svært dyktige medarbeidere.
    31. august 2005
  • 30 August 2005 - 17:29

    Ørret får skogfølge

    Bli med i Apéritif og VGs store oppskriftskonkurranse der ørret er hovedingrediensen. Hver dag presenterer vi en utvalgt rett. Husk at førstepremien er en tur for to til Cognac og Bache-Gabrielsen!
    30. august 2005
  • 27 August 2005 - 01:00

    Steinbit tandoori

    Steinbit blir vårt valg for helgens fiskemåltid. Denne lekre fisken kan brukes til måltider i svært mange smaksretninger. Her blir det indisk karakter, og vinforslag blir byttet ut med øl.
    27. august 2005
  • 26 August 2005 - 16:06

    Bli med i NM for amatørkokk

    Lag en hovedrett med ørret, send oss oppskriften og bli med i NM for amatørkokk. Premien er en tur for to til Bache-Gabrielsen i Frankrike. (OBS! Konkurransen er nå over)
    26. august 2005
  • 24 August 2005 - 01:01

    Italienskinspirert fra Argentina

    Ukens to gode vinkjøp skiller seg fra de fleste argentinere ved at de er betydelig mer europeiske i stilen.
    24. august 2005
  • 24 August 2005 - 01:00

    Laroche slutter med kork

    Michel Laroche, anerkjent Chablis-produsent, fortsetter å overraske. I løpet av høsten, i forbindelse med årgangsendringer, lanserer Laroche alle sine hvitviner med skrukork.
    24. august 2005
  • 24 August 2005 - 01:00

    Bondevik varsler billigere vin og sprit

    Statsminister Kjell Magne Bondevik varsler billigere vin og sprit på Vinmonopolet dersom svenskene senker sine priser.
    24. august 2005
  • 24 August 2005 - 01:00

    Ringnes planlegger oppsigelse av inntil 500 ansatte

    Bryggeriet Ringnes forbereder oppsigelse av mellom 300 og 500 ansatte.
    24. august 2005
  • 22 August 2005 - 01:00

    PALS med dobbel-sertifisering

    AS PALS er den andre bedriften i Norge som har oppnådd dobbel-sertifisering innen både kvalitetsstandarden BRC og ISO. BRC dekker produksjonen og sikrer trygg matproduksjon fra råvare til ferdigvare mens ISO ivaretar grossistvirksomheten og distribusjonen
    22. august 2005
  • 22 August 2005 - 01:00

    Stjernesalat

    Å starte en ny uke med salat til middag er garantert ingen uting. Lett å tilberede, og den tyske hvitvinen står ikke tilbake for retten.
    22. august 2005
  • 19 August 2005 - 01:01

    Har du forsøkt denne drinken - Eplevodka Martini

    Denne helgen skal vi nyte ekte svensk vodka. Smakstilsatt sådan, for vodka med smak er blitt meget populært - både hjemme og ute på barer.
    19. august 2005
  • 18 August 2005 - 17:08

    Japansk hurtigmat

    Fastfood er ikke nødvendigvis av det onde. I hvert fall ikke denne japanske klassikeren som skylles ned med leskende drikke.
    18. august 2005
  • 18 August 2005 - 00:01

    Storheter på tilbud

    Viner signert en av de beste vinprodusentene på tilbud er ikke dagligkost. Best av alt er at godbitene finnes i alle prisklasser.
    18. august 2005
  • 16 August 2005 - 14:32

    10.000 alkoholprodukter merkes

    Diageo, verdens største produsent av alkoholholdige drikker, har besluttet å merke alle sine produkter med næringsinnhold samt en påminnelse om å drikke produktene på en ansvarlig måte.
    16. august 2005
  • 15 August 2005 - 15:23

    Stor utfordring i vente

    Øystein Reinsborg kan notere seg sin første NM-seier i østersåpning og skal dermed forsvare verdensmestertittelen i Irland senere i høst.
    15. august 2005
  • 12 August 2005 - 10:01

    Miks et sammensurium av en drink

    En frisk og lekker drink med et heller uvanlig navn skal sette deg i skikkelig sommerstemning denne helgen. La vær være vær og kos deg så godt du kan.
    12. august 2005
  • 10 August 2005 - 10:30

    Lukta av mannfolk

    Roy Jacobsen er raus. Høsten 2003 slapp forfatteren enda en murstein av en roman i hodet på oss. Ikke bare heter boka «Frost». Handlingen er til tider så iskald og snaublåst at det bare er tanken på kvinnfolk som får hovedpersonen til å kreke seg videre.
    10. august 2005