Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 27 August 2009 - 13:30

    16. september i Oslo - Høstens festmeny med Norges beste kokker

    Lær å lage de lekreste retter av sesongens beste råvarer på dette spennende kokkekurset.
    27. august 2009
  • 27 August 2009 - 09:39

    Sult tar over Soria Moria

    Sult Restauranter overtar om få dager Restaurant Soria Moria på Torshov i Oslo.
    27. august 2009
  • 25 August 2009 - 15:19

    Tracetracker er konkurs

    Norskutviklet sporingssystem for matvarer måtte gi opp. Da selskapet hadde tapt 150 millioner kroner sa eierne stopp.
    25. august 2009
  • 25 August 2009 - 12:45

    8. oktober i Oslo - Vilt kokkekurs med Norges beste kokker

    Bli med på en vill kveld og lær å lage de lekreste retter av vilt sammen med noen av Norges beste kokker.
    25. august 2009
  • 25 August 2009 - 01:00

    I dag blir det en belgisk rett til middag

    Lag en skikkelig porsjon med denne belgiske spesialiteten i dag.
    25. august 2009
  • 24 August 2009 - 16:48

    Mesterlauget snudde

    Først sa mesterkokkene nei. Så sa de ja til Sildakongen og han ble likevel konferansier under lørdagens Sildabord i Haugesund.
    24. august 2009
  • 24 August 2009 - 01:00

    Kyllingpizza

    Prøv denne lynraske og nydelige kyllingpizzaen som er en perfekt start på en travel uke.
    24. august 2009
  • 20 August 2009 - 10:48

    Omsetningsrekord for McDonald's Norge

    2008 ble et svært godt år for McDonald's i Norge. Fjorårets omsetning var den beste noensinne, og nådde 1,1 milliarder i løpet av året.
    20. august 2009
  • 20 August 2009 - 01:00

    Pølsefest

    Med gode pølser i huset kan du lage en real festmiddag midt i uken, bare se alle de gode oppskriftene.
    20. august 2009
  • 19 August 2009 - 01:00

    Kylling- og aspargespai i langpanne

    Denne retten er en herlig hverdagsrett, og restene kan du gjerne pakke ned i matpakken dagen etter.
    19. august 2009
  • 18 August 2009 - 01:00

    Slik lager du krabbesalat med koriander

    Med et fullt skjell av nyrenset fersk krabbe, er denne tirsdagens middag laget på et blunk.
    18. august 2009
  • 17 August 2009 - 12:30

    24. september i Oslo - Vilt kokkekurs med Norges beste kokker

    Lær å lage de lekreste retter av vilt sammen med noen av Norges beste kokker i dette spennende kokkekurset.
    17. august 2009
  • 17 August 2009 - 11:26

    Hellstrøm rydder i Son

    Nå er han på farten igjen med nye programmer på TV3. Café Neptun i Son har allerede fått besøk og kjeft.
    17. august 2009
  • 14 August 2009 - 09:45

    14. september i Oslo - Smak Chablis i verdensklasse - i dag

    Vi har fortsatt noen ledige plasser til kveldens store smaking. Bli med og smak 11 toppviner, deriblant flere årganger av Premier og Grand Cru-chabliser samtidig som du lærer mer om vinområdet.
    14. august 2009
  • 13 August 2009 - 01:00

    Texmexspyd

    Denne retten er perfekt for travle dager og passer for hele familien.
    13. august 2009
  • 12 August 2009 - 21:00

    Maten er viktigst

    Mat og drikke slår sol og varme på nordmenns rangering av hva som er viktigst på feriereisen.
    12. august 2009
  • 10 August 2009 - 11:15

    15. - 17. oktober i Oslo - Det meste om det beste - tredagers kokkekurs

    I løpet av tre intense dager gir Norges beste kokker deg en opplæring i kjøkkenets viktige grunnprinsipper.
    10. august 2009
  • 06 August 2009 - 16:15

    2. september i Oslo - Loires skjulte skatter

    Opplev Loires vinmakerkunst og smak elegante viner fra flere små vinhus i Sancerre og omegn.
    06. august 2009
  • 06 August 2009 - 08:01

    Størst av alle

    Thomas Keller debuterte som oppvasker på mammas spisested, droppet kokkeskolen, floppet med sitt første restaurantprosjekt i New York, og hadde ikke nok kredittverdighet til å kjøpe sitt drømmelokale. Likevel er han den perfekte representant for den ameri
    06. august 2009
  • 30 Juni 2009 - 09:30

    24. august i Oslo - Historisk Chianti-smaking

    Opplev Chianti på sitt aller beste sammen med vinmakeren og eieren av et av de mest historiske vinhusene i hjertet av Chianti.
    30. juni 2009
  • 29 Juni 2009 - 23:41

    7. september i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Bli med og lær hvordan du får større forståelse av vin sammen med en av Norges aller fremste vineksperter.
    29. juni 2009
  • 25 Juni 2009 - 11:46

    Norges beste veikro er i Østfold

    Marché Rygge Vest kåret til Norges beste veikro. Etter at DHL-guiden har testet nærmere 80 veikroer over hele landet.
    25. juni 2009
  • 25 Juni 2009 - 11:45

    På potetbunnen

    Om du trodde Norge er et pottitland, så må du tro om igjen.
    25. juni 2009
  • 23 Juni 2009 - 01:00

    Sett sammen med velsmakende meny til Sankthansfesten

    På denne sommerens festdag er det klart at du må servere det beste av norske råvarer, og her får du en rekke gode oppskrifter. God Sankthans.
    23. juni 2009
  • 19 Juni 2009 - 13:15

    Smekk for Lerøy

    Oppdrettsselskapet Lerøy Hydrotech AS slapp ut syk oppdrettslaks i sjøen i 2007. Det koster selskapet 2 millioner kroner.
    19. juni 2009