Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 18 April 2010 - 02:00

    Gi kotelettene ekstra pleie i dag

    I dag får svinekotelettene sveitsisk innpakning, og det gjør dem godt, for her får de mye smak fra høstens beste grønnsaker. Denne retten klarer seg dessuten uten kotelettene.
    18. april 2010
  • 16 April 2010 - 02:00

    Enchillada

    Det er lov å kose seg på fredagen, og for mange er meksikansk en del av fredagskosen. Prøv denne oppskriften du også.
    16. april 2010
  • 13 April 2010 - 18:00

    Smushi og moderne dansk

    I bakgården mellom verdensberømthetene Georg Jensen og Royal Copenhagen midt i Strøget i Kongens by, serveres det fra The Royal Cafe smushi mellom to skiver mørkt brød. En hypermoderne tvist på det danske smørrebrød.
    13. april 2010
  • 13 April 2010 - 15:06

    Et godt oppgjør

    Natt til tirsdag kom årets lønnsoppgjør for ansatte i hotell, restaurant og reiseliv i havn.
    13. april 2010
  • 13 April 2010 - 10:00

    Skandinavisk matsuksess på norsk TV

    Etter ni år med suksess på utenlandske TV-seere, får matinteresserte nordmenn fjell, skog og mat hjem i stua.
    13. april 2010
  • 12 April 2010 - 21:00

    Dyrt og dårlig i Bergen

    Festspillene krever bedre restauranter og lanserer egen merkeordning.
    12. april 2010
  • 09 April 2010 - 17:50

    3. mai i Oslo - Smak italiensk raffinement i verdensklasse

    Campania har vokst frem som et av Italias nye, spennende områder. Møt mannen bak noen av regionens aller beste viner og smak viner i stjerneklasse.
    09. april 2010
  • 09 April 2010 - 13:00

    Magesjau på Hurtigruten

    - Diaréen var helt ukontrollert, sier passasjer.
    09. april 2010
  • 09 April 2010 - 11:25

    Gir brød til MGP-sirkuset

    Det blir både brød og sirkus i Telenor Arena i mai. Cateringfirmaet Stunt Squad skal fôre deltakere, crew og pressefolk.
    09. april 2010
  • 08 April 2010 - 02:40

    27. april i Oslo - Eksklusiv Bordeaux- og Rhônemiddag

    Møt en av verdens mest dynamiske, unge vinmakere, og kvinnen bak to av verdens mest berømte vinhus, Caroline Frey, til en enestående middag på Ekebergrestauranten.
    08. april 2010
  • 06 April 2010 - 17:00

    Kjemper mot konkurs i Porsgrunn

    Eierne av Friisebrygga Mat & Vin skylder over 130.000 kroner i skatt og avgtifter, men kan bli reddet av kronerulling.
    06. april 2010
  • 06 April 2010 - 16:01

    Bygderestauranter står på flere bein

    Restauranteiere på bygda må ha flere bein å stå på for å tjene penger.
    06. april 2010
  • 06 April 2010 - 02:00

    Kyllinglår med urter

    Påsken er atter en gang over, men du trenger ikke å stoppe å tenke på saftig og velsmakende kylling av den grunn.
    06. april 2010
  • 05 April 2010 - 02:00

    Pasta med røkt skinke

    I dag er det en hurtig, men velsmakende rett som står på menyen. Denne blir raskt familiens favoritt.
    05. april 2010
  • 04 April 2010 - 02:00

    Laksescalope med appelsinkokt fennikel

    De lekreste fiskeretter trenger ikke være vanskelige å lage, prøv bare denne deilige retten selv.
    04. april 2010
  • 03 April 2010 - 02:00

    Honningsmurt skankstek av lam

    En fantastisk rett med nesten alle påskens smaker står på menyen denne påskeaften. Fortsatt riktig god påske.
    03. april 2010
  • 02 April 2010 - 02:00

    Bakt fenalår

    Det er ingenting i veien for å servere fenalår varmt - prøv denne lekre oppskriften.
    02. april 2010
  • 01 April 2010 - 02:00

    Ovnsbakt kylling med makaroni

    I ferien er det deilig å kunne ty til noe enkelt når man skal lage middag. Prøv bare denne oppskriften.
    01. april 2010
  • 31 Mars 2010 - 02:00

    Portugisisk biffgryte

    Det er ingenting i veien for å servere et deilig biffmåltid midt i uken, og denne oppskriften er dessuten rask å lage.
    31. mars 2010
  • 30 Mars 2010 - 02:00

    Hjemmelagde seikarbonader med grønnsaker

    Ingenting er vel så godt som hjemmelaget fiskemat, og det er ikke vanskelig å lage heller. Se denne deilige oppskriften.
    30. mars 2010
  • 29 Mars 2010 - 02:00

    Påskefrikassé

    Enkle retter kan også være skikkelig smakfulle, og hva er vel bedre en en klassisk lammefrikasse i påsken?
    29. mars 2010
  • 27 Mars 2010 - 01:25

    13. april i Oslo - Eksklusiv Rhône-og Châteauneuf-smaking

    Opplev et av verdens viktigste vinområder og smak noen av de største klassiske vinene i flere årganger i denne spennende kurset.
    27. mars 2010
  • 27 Mars 2010 - 01:16

    19. april i Oslo - Champagnesmaking med Toralf Bølgen

    Bli med på en unik smaking av champagne med en av landets fremste vinkjennere, Toralf Bølgen.
    27. mars 2010
  • 26 Mars 2010 - 02:00

    Apéritifs store påskemeny 2010

    Vi gir deg den komplette guiden for påsken, inkludert Dagens rett for hele perioden. God påske til dere alle fra oss i Apéritif.
    26. mars 2010
  • 25 Mars 2010 - 02:00

    Lammeskavpanne

    Det er snart påske og lammekjøttet har begynt å komme i butikken. Lag en deilig pannerett til middag i dag.
    25. mars 2010