Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 17 April 2009 - 11:55

    27. april i Oslo - Adelig Chianti-smaking

    Toscana er verdensberømt for sine fantastiske viner, og nå kan du smake noen av områdets beste viner sammen med den 32. baron av Brolio.
    17. april 2009
  • 16 April 2009 - 11:45

    4. mai i Oslo - Legendarisk og eksklusiv champagne-middag

    Bli med på en utsøkt fireretters middag med legendariske champagner på stjernerestauranten Le Canard.
    16. april 2009
  • 16 April 2009 - 01:00

    I dag er det etiopiske smaker på middagsbordet

    Denne spennende retten kommer opprinnelig fra Etiopia, i anledning at fredsprisen i dag deles ut til landets statsminister Abiy Ahmed. Hvis du tyr til ferdige lefser er dette en rett som lar seg gjennomføre på en tirsdag i desember.
    16. april 2009
  • 14 April 2009 - 14:10

    7. - 9. mai i Oslo - Det meste om det beste - tredagers kokkekurs

    I løpet av tre intense dager gir Norges beste kokker deg en opplæring i kjøkkenets viktige grunnprinsipper.
    14. april 2009
  • 02 April 2009 - 15:00

    Ny frysemetode

    En japansk fryseteknikk kan være fremtiden for norske restaurantkjøkken.
    02. april 2009
  • 30 Mars 2009 - 11:24

    Syrlig & fruktig finale

    Frukt er den tydeligste trenden på dessertfronten. Et resultat av så vel det kreative kjøkkenets utbredelse som det økende fokuset på helse. Konditor Sverre Sætre viser frem noen tidsriktige fruktige kreasjoner som alle kan kopiere.
    30. mars 2009
  • 29 Mars 2009 - 01:00

    Afghansk lammegryte med spinat

    Sett en spiss på søndagsmiddagen med en smakfull og spennende gryte på deilig lammekjøtt.
    29. mars 2009
  • 28 Mars 2009 - 01:00

    Ovnsbakt laks med syltede grønnsaker og pepperrotkrem

    Laks er en takknemmelig fisk å jobbe med for du kan variere den på uendelig mange måter. Denne oppskriften må du prøve. 
    28. mars 2009
  • 25 Mars 2009 - 17:00

    Strengere hygienekrav

    I løpet av kort tid kommer det strengere regler for håndtering av mat.
    25. mars 2009
  • 25 Mars 2009 - 12:25

    20. april i Oslo - Tidenes beste fra Italia

    April 2009 blir historisk når 57 av Italias desidert beste vinprodusenter kommer til Oslo. Gå ikke glipp av Gambero Rosso Top Italian Wines Roadshow.
    25. mars 2009
  • 25 Mars 2009 - 09:55

    30. mars i Oslo - Ost og vin i perfekt harmoni med Bølgen

    Lær hvordan du skal kombinere ost og vin sammen med en av Norges fremste vineksperter. Vi smaker fire oster og 12 viner.
    25. mars 2009
  • 24 Mars 2009 - 11:00

    Bedre distribusjon

    Nå får en rekke restauranter lettere tilgang til lokale råvarer.
    24. mars 2009
  • 20 Mars 2009 - 15:00

    Helnorsk tomatsaus

    Kokken Frode Selvaag fra Spahotell Velvære i Hjelmeland skal bidra til å skape den første helnorske tomatsausen.
    20. mars 2009
  • 19 Mars 2009 - 15:00

    Prøver igjen

    Eierne av den sunne fastfoodkjeden Zenzi gir seg ikke og prøver igjen.
    19. mars 2009
  • 19 Mars 2009 - 13:00

    Fjerner laks fra menyen

    Torbjørn Nymo eier Rundhaug Gjestegård og Bardufoss Hotell i Troms. Nå fjerner han norsk laks fra menyen.
    19. mars 2009
  • 19 Mars 2009 - 01:00

    Kyllingboller med salsa

    Brennhete kyllingboller smaksatt med chili kan du servere som tapas eller som en deilig middag med salat ved siden av.
    19. mars 2009
  • 17 Mars 2009 - 09:00

    Nytt landslag

    Det nysammensatte kokkelandslaget er på plass.
    17. mars 2009
  • 16 Mars 2009 - 14:16

    Sanselig og jordnær

    Lastet med Rudolf Steiners jordbruksfilosofi med tilgang på de beste økologiske råvarer og Københavns største park som nabo, har restaurant Geranium tatt byen med storm, og fått en stjerne i Michelinguiden.
    16. mars 2009
  • 16 Mars 2009 - 01:00

    Nå må du prøve kyllingkarbonade med rösti. Garantert suksess.

    Deilige karbonader er ikke bare lette og raske å lage, og med kyllingkjøttdeig er de også litt sunnere.
    16. mars 2009
  • 14 Mars 2009 - 01:00

    Klippfisk trenger ikke tomat for å smake godt

    Klippfisk er langt mer enn bacalao. Denne oppskriften må du rett og slett prøve.
    14. mars 2009
  • 13 Mars 2009 - 01:00

    Husmannskoteletter med stuede grønnsaker

    La en saftig kotelett laget på tradisjonelt dansk vis bli en perfekt start på helgen.
    13. mars 2009
  • 11 Mars 2009 - 11:35

    Kalvekjøtt i finstasen

    Festlige lag fortjener de lekreste retter laget av deilige råvarer slik som kalv. Forbered deg på storinnrykk og prøvekjør noen av rettene du får oppskrift på her.
    11. mars 2009
  • 11 Mars 2009 - 01:02

    Du skal lage en ekte kalveschnitzel

    Det er ingen grunn til å dra til Wien - en himmelsk schnitzel lager du like godt hjemme.
    11. mars 2009
  • 10 Mars 2009 - 20:17

    Vil lære opp kokker

    Regjeringen skal lære opp kokker i Nord-Norge i tradisjonell matvarebruk.
    10. mars 2009
  • 10 Mars 2009 - 19:37

    Satser i Gudbrandsdalen

    Turistene skal få servert mer lokal mat på veikroene langs E6 i sommer.
    10. mars 2009