Pannekaker med grønnsaker

Fremgangsmåte
Bland mel og salt. Tilsett ca. halvparten av melken. Rør godt til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken. Visp inn eggene. La røren svelle i ca. 15 minutter.
Stek tynne pannekaker på forholdsvis sterk varme. Snu dem når de har stivnet på oversiden og fått fin og gyllen farge på undersiden.
Skjær grønnsakene opp som til wok og fres dem raskt i olje til de er så vidt møre. Fyll hver pannekake med grønnsakblandingen og brett sammen. Server dem straks.
Denne oppskriften gir ca. 16 pannekaker.
Tips:
Med litt iskrem liggende får du jubler barna hvis du serverer de siste pannekakene med is.
Her finner du mange spennende oppskrifter på pannekaker
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
84 POENG
-
91 POENG
-
90 POENG
-
TysklandVolum: 0.750 Pris: 299.90 kr Bestillingsutvalget91 POENG
-
91 POENG
-
90 POENG