Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Grillet pestomarinert ytrefilet av okse
Antall porsjoner
4
Tilberedningstid
Ingredienser
5
ss
2
ss
4
ss
Fremgangsmåte
Bland pesto og sitronsaft i en plastpose.
Legg i biffene, press ut luften og fordel marinaden. La biffene marinere i 2-3 timer.
Ta biffene ut av posen og vend dem i finhakkede pinjekjerner.
Grill biffene på god varme ca 2-3 minutter på hver side.
Server med pastasalat smakt til med pesto.
Tips: Du kan godt servere annet tilbehør til biffene.
Godt tilbehør til grillmåltidet finner du her
Her finner du veldig mange herlige grillretter
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Matprat/Lisa Westgaard
Drikke som passer til denne oppskriften
-
92 Poeng
Kinn Saison Extra
Norge
Volum: 0.750 Pris: 105,00 Basisutvalget -
86 Poeng
Collemassari Rigoleto 2014
Italia
Volum: 0.750 Pris: 153,20 Bestillingsutvalget -
84 Poeng
Matto di Bacco Barbera 2016
Italia
Volum: 3.000 Pris: 449,00 Bestillingsutvalget -
89 Poeng
Matsu El Recio 2015
Spania
Volum: 0.750 Pris: 203,70 Testutvalget -
92 Poeng
Kinn Bresjnev Sovjet Staut
Norge
Volum: 0.750 Pris: 107,00 Basisutvalget
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.

Skriv
Dagens
og send til
2004
, og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du
Dagens stop
og sender til
2004
.