Reinsdyrgryte

Det er søndag, kaldt og derfor ekstra godt med en gryterett. Unn deg noe godt ved å kjøpe inn litt reinsdyrkjøtt. Sammen med en relativt kraftig vin, blir dette bare lekkert. Pass på at du har alle kryddersortene som skal til.

Gryteretter basert på kjøtt fra rein er er sikker vinner. Ikke rart samene trives med tilgangen på reinsdyrkjøtt! Oppskriften på en alldeles herlig iskake får du med. Velbekomme!

Reinsdyrgryte

Dessert:

Senhora Alves' iskake

Fremgangsmåte

Fløte og melk vispes godt. Tilsettes knust kjeks. Tilsmakes med litt cognac eller brandy. Helles i en stor kakespringform. Settes til frysing 3-5 timer. Tas ut av fryseren noe tid i forveien. Garneres med sesongens friske frukter og serveres eventuelt med en coulis som passer med garnityren.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen