Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
600
g
svineschnitzel skåret i 8 tynne skiver
Bank svinefiletene forsiktig flate med bredsiden av en kniv. Legg en skinkeskive og ett salvieblad på hver schnitzel, fest med tannstikker.
Stek dem på middels varme i 3 minutter på hver side. Dryss salt og pepper over filetene.
Ta dem opp og hold dem varme under lokk.
Kok opp hvitvin og pisk inn 1-2 ss smør/margarin i sausen. Smak til med salt og pepper, legg schnitzlene tilbake i panna.
Serveres med brød og erter.
Sendt inn av
Matprat.no
Foto: Kai Nordrum
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.
Dagens rett på MMS
Skriv
Dagens
og send til
2004
, og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du
Dagens stop
og sender til
2004
.