Grillmat
Sjømat på grillen

Scampi er veldig raskt å grille
Redaksjonen
06 Juni 2014 - 11:18
Limegrillede reker eller scampi med grønnsakspyd

Fremgangsmåte
- Bland alle ingrediensene unntatt rekene i en bolle. Legg rekene (med skallet på) i marinaden og sett dem i kjøleskap minst 2 timer.
- Snu på rekene flere ganger.
- Tre rekene på grillspyd og grill dem over godt varme glør 1-2 minutter på hver side.
- Grønnsakspyd:
- Skjær grønnsakene i skiver eller biter og tre dem på spyd.
- Pensle med olje og legg på grillen.
- Drypp sitron, samt litt salt og pepper over etter grilling.
Tips:
Server spydene på en seng av kokt ris.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 219.90 kr Basisutvalget85 POENG
-
83 POENG
Scampi, chorizo og salviespidd

Fremgangsmåte
Tre alt på spidd og grill dem. Smør med olivenolje og sitronsaft underveis.
Server med aioli som dip. Slik lager du aioli slik Hellstrøm vil ha den
Tips: Du kan godt droppe chorizo og heller drysse paprikapulver over grillspydene.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
90 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
Grillspyd med marinert kyllingfilet og scampi

Fremgangsmåte
- Skjær kyllingfilet i passe store terninger. Bland alle ingrediensene til marianden.
- Ha ternet kyllingkjøtt, scampi og marinade i dobbel plastpose. Knyt posen og bland godt. Legg posen i kjøleskap og mariner fra ½ time til natten over.
- Ta kjøtt og scampi opp fra marinaden og træ det på spyd sammen med limebåter.
- Legg spydet på grillen og la det steke til kjøttet er gjennomstekt.
Og her finner du veldig mange deilige grillretter
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
88 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
83 POENG
Forsiden akkurat nå