Steinbit i panne

Fremgangsmåte
Kok opp buljongen sammen med alt krydderet og hvitvinen. La den småkoke i ca 20-30 minutter og sil buljongen.
Bruk en ostehøvel og skjær squashen i tynne skiver. Skyll alle grønnsakene og legg dem i den kokende buljongen i ca 1 minutt. Løft grønnsakene opp med en hullsleiv og legg dem til side.
Skjær fisken i passe serveringstykker. Legg fiskebitene i buljongen og la dem trekke til de er ferdige. Fordel grønnsakene i pannen sammen med fisken.
Visp smøret sammen med litt av den kokende buljongen. Ha dette i fiskepannen sammen med skalldyrene. La skalldyrene så vidt bli gjennomvarme.
Her finner du flere oppskrifter på fiskegryter
Lyst på en annen rett med steinbit
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 POENG
-
85 POENG
-
88 POENG
-
82 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.750 Pris: 314.90 kr Basisutvalget87 POENG
-
85 POENG