Svinefilet teriyaki

For ukens hverdager er det deilig med smaksrike og lettlagde middager. I dag serverer vi en sunn rett med asiatisk vri.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Krydret svinefilet med nudler og teriyakisaus

Fremgangsmåte

Kutt alle grønnsakene i mindre biter/skiver. 

Krydre skivene av svinefileten med salt og pepper. Stek kjøttet fint brunt over høy varme i litt margarin eller olje. 

Ha i rødløk, chili, stilkselleri og paprika de siste minuttene til de tar farge. Etterstek på svak varme i 1-2 minutter. Hell teriyakisaus over og varm opp. Hold varm mens du koker nudlene etter anvisning på pakken.

Slik lager du enkelt teriyaki-saus

Bland nudlene med grønnsakene og kjøttet. 

Flere gode retter med svinefilet

Vi har flere spennende oppskrifter med teriyakisaus

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du svært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: Matprat/Alexander Hagstadius

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen