Unike mattips kun for medlemmer
(Julie H. Amundsen)

Unike mattips kun for medlemmer

Bli inspirert av oppskriftene og historiene bak som vår eminente kokk Ingunn Felin deler med deg. Få svar på spørsmål du alltid har lyst til å stille en kokk.

Ingunn Felin er Apéritifs egen kokk. Hun har sin fagutdannelse fra London Geller College of Hospitality and Tourism, og fullførte sin læretid i Normandie i Frankrike, før hun returnerte til London for å jobbe som produktutvikler for Storbritanias ledende supermarkeder. Ingunn har også drevet et boutique hotel i Melbourne og jobbet som kjøkkensjef i Oslo, før hun begynte å jobbe for Apéritif i 2018.

Med bred internasjonal erfaring henter Ingunn inspirasjon til sine oppskrifter fra sine lengre utenlandsopphold og reiser over hele verden. Hun har en forkjærlighet for det sør-øst asiatiske og italienske kjøkkenet. Ingunn higer etter de gode matopplevelsene, og synes det fineste i verden er å føre mennesker sammen over et velsmakende måltid. 

Ingunns ukentlige matspalte som kommer hver mandag, og dermed vil gi uken en ekstra god start, vil gi deg både gode tips til hvordan du skal bli dyktigere på kjøkkenet og god bakgrunnskunnskap for retten hun har valgt å dele med deg. Som alltid med Apéritifs oppskrifter får du velprøvde drikkeforslag til oppskriftene. 

Sørg for å få tilgang til Ingunns inspirerende historier og oppskrifter og meld deg inn i Apéritifs Mat- og vinklubb

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen