Seifilet - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 10 April 2018 - 01:00

    Gi seibiffen et lite kick

    Soyasaus og ingefær er ikke forbeholdt kinesiske retter eller sushi. Seibiffen trives veldig godt i dette selskapet.
    10. april 2018
  • 15 Desember 2015 - 01:00

    Så enkelt lager du dim sum hjemme

    Det tar bare en halvtime så har du din egen lille kinesiske restaurant. Her er oppskriften.
    15. desember 2015
  • 17 Mars 2014 - 10:45

    Nyttig å vite om seien

    Seien er både en spretten sprinter og lynrask jeger. Gjennom alle tider har den vært både fiskeelskernes fisk og fiskebondens livskraft.
    17. mars 2014
  • 26 April 2005 - 01:00

    Stekt seifilet med karrisaus

    Seifilet kan benyttes til mange ulike fiskeretter. I dagens forslag er det karri som er med på å smaksette seimåltidet, en kombinasjon som er svært vellykket. To deilige hvitviner anbefales.
    26. april 2005
  • 09 Desember 2001 - 01:00

    Denne retten lyser opp i novembermørket

    Fisk er godt, og ikke minst; sunt. Derfor går vi løs på en fiskesort som med fordel kunne vært benyttet i større grad. Sei er en knakende god råvare, og da spesielt som filet. Forsøk vinkombinasjonen som følger med.
    09. desember 2001