Lag en deilig og enkel viltgryte med reinskav. Det tar ikke mer enn en drøy halvtime.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Lag en deilig og enkel viltgryte med reinskav. Det tar ikke mer enn en drøy halvtime.
Har du ikke fryseren full av elgkjøtt, er ikke alt håp ute. Denne gryteretten med kremet elgkjøtt kan lages med alle typer viltkjøtt – så vel som storfe eller lam.
Lammegryte passer utmerket som søndagsmiddag. Seco de Cordero – er peruviansk lammegryte og den svært smaksrik.
Du har sikkert tenkt at tomater er noe du har i salater. Da skal du prøve en varm tomatsalat.
Har du sansen for det litt hotte, skal du lage denne retten. Chilimarinaden og gul paprikasaus sørger for det.
Biryani er en tradisjonsrik risbasert rett fra den muslimske delen av India. Den kommer i mange varianter med kjennetegnes av solid kryddersmak.
Denne kombinasjonen fra grillen blir garantert suksess.
Denne svenske klassikeren trenger gode kjøttfulle reker, og det har vi god tilgang på her til lands. Enten ferske eller fryste.
Maler du nøtter, knuser egg og rører inn ekte smør, blir det suksess. Det er nok grunnen til at denne favoritten blant kaker har fått sitt navn.
Andebryst er kjempegodt, forutsett at det blir stekt med omhu og på riktig måte.
Erter kjøtt og flesk er norsk tradisjonsmat med lang og masse smak. Det salte kjøttet kan være lettsaltet lammekjøtt eller svinekjøtt.
Du bruker ikke lang tid på å lage en god fiskegryte. Det er masse deilig smak i fisken. Her er den enkle oppskriften.
Tacokjøttboller smaker veldig godt. Når du blander potetmos og grønnsaker og har salsa til da blir det jubel rundt bordet.
Dette er oppskriften på ekte cæsarsalat. Enkelt å lage og smaker fortreffelig. Du må slett ikke ha med bacon, men det smaker veldig godt.
Tradisjonell, nordnorsk boknafisk er halvtørket, eller "bokna" torsk. Her får du oppskriften med klassisk tilbehør: Baconfett og gulrotstuing.
Denne deiilige eplekaken serveres lunken med pisket krem og is.
Denne baskiske tapasen som andre steder i Spania heter gambas al ajillo. Serveres tradisjonelt fresende varme i en liten metallpanne.