Oppskrifter

oppskrifter.webp
  • placeholder
    35 minutter

    En deilig krydderkake som du sikkert kommer til å bake igjen.

  • 45 minutter

    Goro er en av våre eldste julekaker. De smaker av kardemomme og smør med et hint av sitrus. Kakene er tynne og sprø. Deilige til kaffen.

  • 2 timer

    Denne retten er fantastisk i det den klarer seg nesten selv, og du får utrolig saftige og smaksfulle koteletter på denne måten.

  • 1 time

    Får du tak friske vinblader må du prøve denne retten.

  • 10 minutter

    Hvit saus lager du veldig enkelt selv.

  • 5 minutter

    Denne pizzasausen er herlig enkel og smaker himmelsk av tomat og basilikum.

  • 20 minutter

    Du kan godt servere denne salaten alene som hovedrett. Med litt brød ved siden av garanterer vi at du blir mett og fornøyd.

  • 5 minutter

    Dressinger skal fremheve smaken, og du kan sette ditt særpreg ved en spesialkomponert dressing. Her er en enkel oppskrift.

  • 45 minutter

    Lag denne nydelige retten neste gang du skal invitere gjester til middag. Et godt tips er å bruke steketermometer når du steker kveiten, da blir den saftig.

  • 45 minutter

    Plommer er deilig å spise som de er. Men du kan lage noe ekstra godt av de også, nemlig plommechutney.

  • 30 minutter

    Ovnsbakt paprika smaker deilig. Her er paprikasalaten som du kan servere til tapas eller som tilbehør til en grillmiddag.

  • 1 time

    Lag en deilig pai som gir deg smaken av Italia. Du kan bruke den til hverdagsmiddagen eller til fest.

  • 15 minutter

    Lag en deilig kikertpuré som er mye brukt i Midt-Østen. Hummus kan du bruke til både fisk, kjøtt og vegetarretter. På 15 minutter er den klar.

  • 10 minutter

    Kan du tenke deg spekemat uten potetsalat? Den tryller du frem på få minutter uten at det koster deg mye bryderi.

  • 30 minutter

    Gazpacho er en spansk nasjonalrett med opphav i Andalucia. Den serveres kald. Tomat er som regel en viktig ingrediens. I denne oppskriften med mange ingredienser som setter skikkelig smak.

  • 4 timer 30 minutter

    Denne osteiskaken blir garantert en av dine favoritter. Søt med jordbær, god og fyldig. Du kan lage den når du har tid til overs og la den ligge i fryseren til du får gjester.

  • 1 time 30 minutter

    Alle husker bestemors berømte eplekake. Her har du oppskriften og kan gjenskape gleden ved å kjenne den herlige smaken.

  • 1 time

    Klippfiskcarpaccio kan serveres som forrett, smårett eller tapas.

  • 40 minutter

    Denne desserten lager seg selv i ovnen mens middagen nytes. Den kan spises både lun og kald.

  • 1 time 30 minutter

    En deilig pai med frisk rabarbra og deilig vaniljekrem. Paien kan du serveres både som dessert og som kake.

  • 1 time

    Dette er en deilig dessert med jordbær. Du kan den lages uten ismaskin. Følg den enkle oppskriften.

Forsiden akkurat nå
Nyheter taxfree: De flytende julegavene kan fint kjøpes på flyplassen
+
Tester

Nyheter taxfree: De flytende julegavene kan fint kjøpes på flyplassen

Stopper du opp i taxfreebutikken på neste utenlandsreise, er det en håndfull interessante nyheter du kan plukke med deg hjem - som julegave til deg selv eller andre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lilleputtlandet Moldova hevder seg i skyggen av Ukrainakrigen
+

Lilleputtlandet Moldova hevder seg i skyggen av Ukrainakrigen

Vingården Milestii Mici i Moldova huser verdens største vinkjeller med rundt to millioner flasker som Moldova har søkt om Unesco-beskyttelse for. Men hvorfor er det så mange flasker til overs fra 1986-årgangen?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du en helnorsk burger av reinsdyr med kantareller og multedressing
Dagens rett
Burger av reinsdyr med kantareller og multedressing

Slik lager du en helnorsk burger av reinsdyr med kantareller og multedressing

Denne burgeren går utenpå det meste, og det til tross for at den er helt fri for både cheddar, ketchup og pommes frites.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik gir du torsken et ekstra kick a la bacalao
Dagens rett

Slik gir du torsken et ekstra kick a la bacalao

Torsk tåler mye smak i tilbehøret. Den får akkurat passe med juling i denne knallgode bacalaoinnspirerte oppskriften.

Les hele saken