Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Blåskjell står ofte på menyen om sommeren, og denne varianten er en skikkelig lekkerbisken.
Det er ingen heksekunst å lage en deilig blåskjellgryte. Følg denne enkle oppskriften og du kan snart servere.
Vermicelli alla Napoletana skal inneholde vermicelli, pecorino, tomat og basilikum, men når det er muslinger i bildet, droppes osten.
Røkelaks og nypoteter er smaken av norsk sommer. Her på en litt annen måte med blåskjell og posjert egg.
Du kan kjøpe en halvstekt ciabatta eller du kan bake ciabattaene selv. Du fyller den med BLT-ingredienser - bacon, lettuce, tomato - og litt til.
Denne oppskriften gjør stas på tomater og inkluderer øl som fremhever tomatenes herlige smaker. Terten gjør seg utmerket som hovedrett, tilbehør, eller på koldtbordet.
Denne friske dip-sausen smaker perfekt til østers.
Koriander og lime gir østerssmaken et godt løft med denne dip-sausen.
Ciabatta er brød som opprinnelig kommer fra Italia og har blitt veldig populært verden over. Fyll det med et godt kjøttpålegg, og du har et kjapt måltid, eventuelt noe ekstra godt i matpakka!
Disse hasselnøttpannekakene med eggedosis og sitronfyll kommer du til å elske. Det gjør de som får gleden av å spise de sammen med deg også.
Stikkelsbær passer ypperlig til å lage syltetøy av. Alt du trenger er bærene, sukker og glass til å ha det i. Kjapt å lage.
Denne oppskriften er komponert av den kjente kokken Lars Barmen. Han vet hva nytelse er og deler den her med deg.
En laksefilet blir til restaurantmat med enkle grep. Carpaccio er en av de beste måtene å servere laks på.
Du kan fint lage denne deilige kaken med annen type gele, men helst ikke pulvergeleen fra butikken, den smaker litt vel kunstig.