Hvis du har tenkt å grille og vil ha maten ferdig raskt skal du tre kyllingfilet på grillspyd.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Hvis du har tenkt å grille og vil ha maten ferdig raskt skal du tre kyllingfilet på grillspyd.
Laks fra grillen blir spenstig med dette tilbehøret.
Lag disse herlige lammekotelettene. Når du serverer dem med sitronmynte-salsa verde blir det jubel rundt bordet. Her får du oppskriften på alt du trenger til et herlig måltid.
De tre gode vennene ingefær, chili og hvitløk passer til det meste. I følge med lime og sitrongress får du en marinade med asiatisk preg, som passer godt spesielt til kylling, svin, fisk og skalldyr.
Kjøtt er absolutt ikke nødvendig for at karbonadene skal bli skikkelig smaksrike og mettende.
Noe enklere og bedre enn fruktdessert finnes nesten ikke etter et realt grillmåltid.
Iskrem og grillet frukt er alltid en suksess. Denne varianten med romsaus er ikke noe unntak.
Har du forsøkt å legg blomkålen på grillen? Hvis ikke er det noe du absolutt må prøve. Den smaker fortreffelig. Hvis du serverer den med ertepuré får du et deilig måltid.
Baker du paprika i ovnen smaker de utrolig godt. Retten passer veldig godt til tapas, men du kan godt bruke den som tilbehør til middag. Følg den enkle oppskriften.
Selvfølgelig kan du grille blåskjell. Legg dem på grillen i folie, tilsett masse hakket vårløk og tomater i biter. Bruk også deilige friske krydderurter.
Blåskjell er en hverdagsluksus som alle har råd til. Du trenger heller ikke være en veldig avansert kokk for å få et perfekt resultat.
Spagetti liker både store og små. Setter du til kylling og blåskjell får du et måltid du kan servere til hverdags som til fest. Her er oppskriften.
Her oppskriften på biffmåltid på skyhøy trivselsfaktor og saftig deilig kjøtt. Og tilbehøret løfter biffen flere hakk.
Denne retten kan du by hvem som helst på. Ovnsbakt kveite med risotto, tomater og ristede skorsonerrøtter blir en slager på middagsbordet
Denne retten byr på fest for smaksløkene.
Denne retten må du virkelig prøve. Ovnsbakte krepsehaler og asparges vil gi deg en smaksopplevelse
Dette blir en suksess på tapasbordet eller som en liten forsmak på et måltid.
Denne suppa har sitt opphav i Bulgaria. Både agurk og yoghurt føles kjølende i varmen. Med litt valnøtter og hvitløk samt urter blir det også noe å tygge på og ikke minst ekstra smak.
Spareribs er en rett som mange velger hustigløsningen for - ferdig marinert og forstekt fra butikken. Men den virkelig gode smaken får du bare om du gjør jobben selv.