Norges aller beste fast-food - reinskav med asiatisk touch i burgerbrød.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Norges aller beste fast-food - reinskav med asiatisk touch i burgerbrød.
Chèvrepizza, en pizza bianco med smaksrik chèvre, kremet ricotta, søte pærer og fiken toppet med hasselnøtter og lys karamellsirup. Som kveldskos eller dessert.
Paella de conejo y seta heter denne katalanske klassikeren på spansk. Lag en spansk aften med denne godbiten.
Steinbit er en fiskesort som med hell kan serveres med en kraftig rødvinssaus som her.
Poori er et deilig Indisk brød som gjerne brukes ved siden av sterkt krydret mat. Her har du oppskriften.
Denne indiske klassikeren kan også lages med hermetiske kikerter.
Piccata er en italiensk metode som vanligvis brukes for kylling og kalv, omtrent som schnitzel, men kan med fordel brukes for fisk. Breiflabb eller annen hvit fisk.
Kamskjell fra grill som bades i et smør med ingefær, soya og appelsin smaker himmelsk.
En salat med fransk touch, er så smaksrik at den kan nytes alene bare med godt brød. Den er også super ved siden av fisk eller kjøtt. Marinaden, som du også får oppskriften på, løfter smaksopplevelsen.
Dette er en rett du garantert kommer til å lage flere ganger.
I den italienske fjelllheimen er kosten dominert av potet, smør, ost og hvitløk. Pizzoccheri er med pasta laget av bokhvetemel og dermed ekstra smaksrik.
Denne retten kan fint lages med annen type fisk, fersk eller fryst.
Crepes Suzette(s) er en dessert som de fleste overlater til restaurantene. Angsten for å flambere en nok hovedårsaken. Men faktum er at det er ikke vanskelig å få til.
Du kan bruke indisk curry, men thai-versjonen passer også veldig godt i denne retten med blåskjell.
Kyllingen får ekstra smak av karri og kokos i denne oppskriften.
Denne enkle løkpaien med kremaktig chevrefyll smaker best varm, men er også deilig som kald. Og ikke minst passer den ypperlig på koldtbordet.
Jianbing er en typisk kinesisk gatemat som ofte spises til frokost.
Det er enkelt å lage din egen Sherrysild . Bare følg oppskriften så har du raskt to glass å rutte med.